Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Працівниками управління праці та соціального захисту населення проведено робочу нараду з питання організації надання пільг на житлово-комунальні послуги окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї

Опубліковано 03 серпня 2015 року о 14:33

31 липня начальник відділу ведення Єдиного державного автоматизованого реєстру пільговиків управління праці та соціального захисту населення Даниленко Наталія Миколаївна провела робочу нараду з надавачами житлово-комунальних послуг в приміщенні Комунального підприємства «Центр обслуговування споживачів Шевченківського району» (вул. Кирпоноса, 10/8). 
Під час наради обговорювалися основні питання по організації надання пільг на житлово-комунальні послуги відповідно до Порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.06.2015 № 389.
Відповідно до Порядку, структурні підрозділи з питань соціального захисту населення з урахуванням отриманої інформації, зазначеної у пунктах 6-8 Порядку, визначають не пізніше вересня 2015 року, у подальшому – протягом десяти днів з дня отримання відповідної інформації середньомісячний сукупний дохід сім’ї пільговика та подають щомісяця до 25 числа житлово-експлуатаційним організаціям, житлово-будівельним (житловим) кооперативам, об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку, організаціям, що надають житлово-комунальні послуги, операторам (провайдерам) телекомунікацій, газо- та електропостачальникам списки пільговиків, які мають право на отримання пільг.
Підприємства надають пільги громадянам, які мають на них право відповідно до зазначеного списку, протягом шести місяців.
Для зменшення соціальної напруги серед населення, рекомендовано КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» розмістити в рахунках за житлово-комунальні послуги за липень 2015 року інформацію щодо змін у порядку нарахування пільг, а також комунальними підприємствами району на під’їздах будинків розміщені відповідні оголошення.
Крім того, управлінням праці та соціального захисту населення підготовлені повідомлення про подовження надання пільг мешканцям, яким залишилося право на пільги та дохід яких не перевищує податкову соціальну пільгу; про припинення дії пільги мешканцям, дохід яких перевищує податкову соціальну пільгу, та мешканцям у яких недостатньо даних для обрахунку сукупного доходу сім`ї. Зазначені повідомлення, загальною кількістю 22 тисячі, будуть надіслані мешканцям Шевченківського району м. Києва разом з платівками на житлово-комунальні послуги за липень 2015 року.
Начальником відділу субсидій управління праці та соціального захисту населення Салієнко Наталією Михайлівною було проведено роз’яснення щодо змін Порядку призначення субсидій з липня 2015 року та наголошено на додержанні своєчасного надання відповідей на запити управління стосовно інформації про склад сім’ї та розмір платежів громадян, які звертаються за субсидією.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux