Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Навігатор на 7-ме cерпня: куди піти у Києві

Опубліковано 07 серпня 2019 року о 09:12
фото

Ми знаємо, як зробити вечір середи приємним та корисним. Сьогодні на вас чекають лекція пр правильне харчування та національний міф, останній шанс побачити українську альтернативну фотографію, розповідь про музеї Мюнхена,  легка французька комедія, покази кінофільмів та багато іншого.  

ВЕЧІР ЗНАЙОМСТВ. Фановий антикорупційний пікнік

На заході будуть спілкуватися, обговорювати новини та грати настільні ігри з антикорупційним мотивом. Серед них: «Ейдос-фан», «Антикорупційний Allias або поясни слово» та «Діксіт» – гра на асоціації. На пікніку будуть каремати, фрукти та смаколики, тому залишається лише зручно вдягтися, взяти хороший настрій і розділити цей теплий літній вечір!

Коли: 17.00 - 19.00
Де: парк Шевченка, біля пам’ятника Т. Шевченку
Вхід вільний, реєстрація 


ВЕЧІР КОРИСНИЙ. Правильне харчування для зміцнення здоров'я та імунітету

Під час лекції розкажуть:  як зміцнити здоров'я та зберегти імунітет впродовж зимового сезону завдяки правильному харчуванню восени; про те, що профілактика завжди ефективніша та дешевша, ніж лікування; як використати сезон врожаю для підживлення організму антиоксидантами; як зберегти та зайнятися корекцією фігури.

Коли: о 18.00
Де: Лекторії UA: HUB, телецентр "Олівець", вул. Іллєнка, 42
Вхід вільний


ВЕЧІР ПІЗНАВАЛЬНИЙ. Національний міф та ідентичність спільноти

Міф і в архаїчні часи, і сьогодні просто і ясно пояснює світ, легітимізує режим і його привілеї, відтворює «правильну» спільну історію, примиряє з суперечностями і трагізмом буття, віднаходить кожному місце в мережеві життя. На лекції поговорять, чому саме політичний міф набуває універсального характеру? Що буде, якщо ігнорувати міфологічність мислення в сучасному світі? Як міф формує ідентичність спільноти? Чому справжні міфи завжди перевершують національні рамки? Як  створити позитивний національний МІФ? Лектор - Наталія Кривда– культуролог, філософ, професор КНУ ім. Шевченка. 

Коли: о 19.00
Де: вул.Михайлівська, 24-В, простір "Жити легко"
Вартість квитка: 250 грн.


ВЕЧІР ДИСКУСІЙНИЙ. Чого бояться жінки

Тисячі жінок по всій Україні хвилюють одні і ті самі питання  - до якого віку можна влаштуватись на хорошу роботу і зробити кар’єру, чи звертають увагу на зовнішність роботодавці при влаштуванні на роботу і на стать, коли призначають на керівну посаду. При цьому майже завжди свої професійні якості жінки ставлять на другий план. «Чого бояться жінки?»  - про це поговорять на менторській лекції Ірини Лерман. А ще про ейджизм і бодішеймінг, страхи старості, зміни зовнішності, страх перестати бути модною і стати незатребуваною в професії.

Коли: о 19.00
Де: Діалог Хаб, вул. Володимирська, 43
Вхід вільний, реєстрація 


ВЕЧІР З МИСТЕЦТВОМ: альтернативна фотографія та мюнхенські музеї

Арт-бесіди з Анною Владимирською. Мюнхен

Музеї Мюнхена - це не тільки гордість і національне надбання Німеччини, але причина, через яку в Мюнхен з'їжджаються туристи з усього світу. Пінакотека Мюнхена - включає в себе відразу кілька музеїв: Нова Пінакотека, Стара Пінакотека і Пінакотека сучасного мистецтва. У цих музеях зібрані унікальні колекції.

Коли: о 19.00
Де: Музей історії Києва, вул. Богдана Хмельницького, 7
Вартість квитка: 180 грн.

Фінісаж виставки UPHA Made in Ukraine

 

Святкуємо останній день цього проекту. Виставка присвячена Українській фотографічній альтернативі – незалежному творчому об’єднанню . На вас чекатиме музика, кураторська екскурсія під час якої ви зможете отримати відповіді щодо проекту, та літній вечір у мистецькому просторі AKT. 

Коли: о 20.00
Де: АКТ, Арт-завод Платформа, вул. Біломорська, 1
Вхід вільний


ВЕЧІР В ТЕАТРІ. Лазанья по-французьки

Неперевершена і як завжди насичена несподіваними сюжетними поворотами комедія Марка Камолетті, у виконанні талановитої команди акторів.
Бернард — чоловік Жаклін, але зраджує дружині з молодою красунею. Жаклін — дружина Бернарда, зраджує чоловікові з Робертом. Роберт — кращий друг чоловіка своєї коханки, але вже по ходу спектаклю встигає зрадити їй, «поклавши око» на красуню Сюзанну. Сюзанна — дорога штучка і коханка Бернарда, у якої сьогодні День народження, але замість подарунків їй вручають фартух і відправляють на кухню замість Сюзетт. Сюзетта — кухарка, якої в цей вечір вдається непогано заробити, і в якої, між іншим, є вельми ревнивий чоловік-Джорж.

Коли: о 19.00
Де: БК СБУ, вул. Іриненська, 6
Вартість квитка: 150-600 грн.


ВЕЧІР В КІНО: радянські реалії та життя британського дизайнера

Показ та обговорення фільму «Смиренне кладовище» (1989 рік)

«Смиренне кладовище» (реж. Олександр Ітигілов) – драма, знята 1989 року на київській Кіностудії імені Олександра Довженка. Фільм зображає сірі будні працівників цвинтаря, яким не вирватися з тенет алкоголізму та кримінального бізнесу.

Коли: о 19.00
Де: PinchukArtCentre, вул. Велика Васильківська/Басейна 1/3-2, 4-й поверх, експозиція виставки «Заборонене зображення». 
Вхід вільний, реєстрація 

Показ фільму «Шалені Гроші» з субтитрами

 

Сюжет гарячої комедії розгортається навколо відчайдушних жінок, які вирішують пограбувати банк. Що з цього виде – дізнаємося вже ввечері. 

Коли: о 20.00
Де: БУХТА food stationРічковий вокзал, Поштова площа, 3
Вхід вільний

Звуки і образи / «МакКвін», реж. Айан Бонхот‎, ‎Пітер Еттедгі

Фільм «МакКвін» (реж. Айан Бонхот‎, ‎Пітер Еттедгі) розказує про життя і творчий шлях видатного британського модельєра Александра МакКвіна. Він  по-новому розкриває особистість дизайнера крізь інтерв’ю з його найближчими людьми. Окрім інтерв’ю, фільм містить архівні зйомки з показів нових колекцій, що розповідають історію МакКвіна яскравіше за будь-які біографічні деталі.

Коли: о 21.00
Де: Мистецький арсенал, Вулична сцена, вул. Лаврська, 12
Вартість квитка: 80 грн.

 

За інформацією: https://vechirniy.kyiv.ua


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux