Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Навігатор на 6-те cерпня: куди піти у Києві

Опубліковано 06 серпня 2019 року о 09:55
фото

У вас вільний вечір? Ми знаємо, як провести його з користю та/або приємно. Сьогодні на вас чекають лекція про гормони (для жінок), захоплюючі розповіді про режисера Девіда Лінча та зірку рок-н-ролу Воллі Палмера, перегляд кращих фільмів фестивалю "Відкрита ніч" та вечірка на честь прем'єри альманаху "Берлін, я люблю тебе!", романтичний джаз на даху та кращі світові хіти у виконанні українських артистів.

 

В ОБІДНЮ ПЕРЕРВУ. Тренінг "Бібліотерапія: твоя книга щастя"

Ми живемо у світі, повному стресів. Починаючи від глобальних, державних до підвищення комунальних тарифів, збільшення цін на необхідні речі до особистісних питань реалізації, взаємовідносин з партнерами та визначення життєвих пріоритетів.
На воркшопі познайомлять з існуючими копінг-стратегіями, тобто способами дій та особливостями поведінки у складних життєвих ситуаціях; розберуть, які з них продуктивні, а які навпаки шкодять; допоможуть визначать, які з них є домінуючими у вашому житті, а які ще можна набути та розвинути та як це зробити. 

Коли: о 13.00
Де: Публічна бібліотека імені Лесі Українки, вул. Тургенєвська, 83-85
Вхід вільний


ВЕЧІР КОРИСНИЙ. Гормони можуть все

Поговорять про вплив гормонів на всі аспекти життя і здоров'я жінки репродуктивного віку та що ми можемо зробити для покращення якості життя і збереження здоров'я. Ви дізнаєтесь про гормональну регуляцію жіночого здоров'я;, про що мовчить моя шкіра? як бути бодіпозитивною? емоції і що нами керує насправді? як самій собі допомогти?

Коли: о 19.00
Де: Діалог Хаб, вул. Володимирська, 43
Вхід вільний, реєстрація 


ВЕЧІР ПІЗНАВАЛЬНИЙ. Втратити та знайти себе професійно (кілька разів)

Global Shapers Kyiv Hub започатковує серію зустрічей про роботу майбутнього.  На першій зустрічі «шейпери» київського хабу розкажуть про власний нелінійний розвиток. Дискусія відбуватиметься у форматі «фішбоул»: у колі стоять п’ять стільців, сидять чотири спікери, один стілець завжди пустий. Спікери поступово звільняють стільці і приєднується до аудиторії. Будь-хто з аудиторії може сісти на стілець спікера та поділитись думками або поставити запитання. 
Для кого ця подія? Для студентів, які визначаються з тим, «ким вони хочуть стати коли виростуть»; для молодих професіоналів, які регулярно шукають себе та знаходять у новій сфері;  для тих, хто боїться втратити себе у пошуку. 

Коли: о 19.00
Де: ПеремогаSpace, бул. Шевченка, 62
Вхід вільний


ВЕЧІР З ЛЕГЕНДАМИ. Воллі Палмар та Девід Лінч

Summer Music Series: Wally Palmar

Людина, яка продовжує нести дух рок-н-ролу ще з 70-х років, напряму з американської "моторної столиці", міста Детройт (Мічиган). Запальний бунтар, але великий романтик в душі, гітарист та вокаліст гурту The Romantics — Воллі Палмар! Про його творчий шлях, подорож до України зі своєю мамою та про концерт у складі гурту Рінго Стара розкажуть на лекції Summer Music Series.

Коли: о 19.00
Де: America House Kyiv, вул. Миколи Пимоненка, 6
Вхід вільний. Не забудьте паспорт чи посвідчення водія.


 

Девід Лінч. 25 років у Чорному Вігвамі

Режисер, чиє ім’я стало водночас легендою кінематографу та іронічним мемом, може дозволити собі не знімати повнометражних фільмів більше 10 років або зробити продовження "Твін Піксу" через чверть століття – і все одно не втратить захопленої уваги своїх прихильників.
 На лекції говоритимуть про найважливіші етапи становлення Лінча – від "Голови-гумки" до "Синього оксамиту"; про феномен "Твін Піксу" як комерційного телепроекту, що тримався на самій лише авторській складовій; про досконалу стилізацію "Диких серцем" та Золоту пальмову гілку Лінча; про "Загублене шосе" – недооцінений шедевр, що став прототипом режисерського opus magnum; про "Малголленд Драйв" – головну роботу Лінча, яка побачила світ майже випадково; про засади сюрреалізму та їхнє осмислення у режисерському доробку; про тріумфальне повернення до "Твін Піксу". Лектор – Лук'ян Галкін – виконавчий продюсер телеканалу UA: Культура, співзасновник онлайн-видання Moviegram.

Коли: о 19.30
Де: Mezzanine, вул. Нижньоюрківська, 31, 
Вартість квитка: 200 грн.


ВЕЧІР В КІНО: атмосферний Берлін та кращі українські короткометражки

Відкрита Ніч. Відгомін

Щовівторка впродовж місяця ми покажемо кращі фільми програми Відкрита ніч. Дубль 22, а також фільми переможці минулих років.

Коли: о 19.00
Де: Port creative hub, вул. Набережно-Хрещатицька, 10-а,
Вхід вільний.


 

Прем'єра "Берлін, я люблю тебе"

 

Смішні, романтичні, драматичні, фантастичні історії звичайних людей переплітаються у великому і галасливому Берліні. Окраса кіностічки -акторський склад: Кіра Найтлі, Міккі Рурк, Хелен Міррен, Тоні Гарн та багато інших. На вечірці вас чекає ді-джей-сет, червона доріжка, фотокол та пригощання. 

Коли: початок вечірки о 19.20, початок сеансу о 20.00
Де: кінотеатр "Оскар", Спортивна площа, 1-А 
Вартість квитка: 180 грн.

ВЕЧІР МУЗИЧНИЙ: джаз на даху та перевірені хіти


 

Пашина 20-ка - Світові Хіти #1

Легендарний хіт-парад “Пашина 20ка” у новому амплуа - відтепер як щомісячне музичне шоу!  В програмі - наживо хіти всіх часів, виступи українських зірок та молодих артистів, сучасний формат - dinner show. У шоу візьмуть участь: Віктор Павлік, Юлія Войс, Анна – Марія, Dima Libra, VLADA, Аліна Башкіна, David Axelrod, Анна Ходоровська, Ілля Сизов, Поль Манандіз, Beauty Band, Сергій Томашевський. Крім музики ведучий Павло Шилько розповість цікаві музичні факти та поспілкується з відомими гостями, які будуть присутні в залі. Джазовий оркестр Kaska Records Big Band під керівництвом Валентина Корнієнка виконають твори, що полонили серця та підкорили хіт-паради світу! 

Коли: о 19.30
Де: Caribbean Club Concert-Hall, вул. С. Петлюри, 4 
Вартість квитка: 200-500 грн.


 

Джаз на даху ЦУМ

На красивому даху міста, у виконанні Ольги Лукачовой і джаз-бенду Родіона Іванова прозвучить джаз. Вечір, повний ніжності і улюблених мелодій - ідеальний привід провести час з близькими і подарувати собі романтики серед буднів.

Коли: о 20.00
Де: ЦУМ, Хрещатик, 38
Вартість квитка: 450 грн.

За інформацією: https://vechirniy.kyiv.ua


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux