Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Навігатор на 28-ме cерпня: куди піти у Києві

Опубліковано 28 серпня 2019 року о 09:00
фото

Cьогодні ми вшановуємо пам'ять воїнів Іловайської битви. Крім того, на вас чекають лекція про любов з наукової точки зору, розповідь про політику Вінстона Черчілля, майстер-клас з опанування англійської за допомогою хіп-хопа,  показ любовної драми 1990-го року та прем'єра комедії "Плюс один", вечір сюїт в філармонії, "Симфо Хіп-Хоп" від ТНМК та багато іншого. 

5-ті роковини трагічних подій в Іловайську

До Дня пам’яті Воїнів Іловайської битви на Михайлівській площі відкривається фотовиставка робіт кореспондентів – учасників Іловайських боїв – Маркіяна Лисейко, Олександра Глядєлова, Макса Лєвіна, Макса Дондюка.
О 18.00 тут відбудеться концерт Пісні народжені в АТО, присвячений вшанування пам’яті Героїв Іловайської битви від українських музичних митців, волонтерів, відомих музичних гуртів та виконавців.
О 18.30 в Інформаційно-виставковому центрі Музею Майдану, (майдан Незалежності, 2, другий поверх Будинку профспілок) пройде зустріч із учасниками бойових дій на сході. Вони поділяться спогадами про Іловайськ та перший борт поранених.


ВЕЧІР ПІЗНАВАЛЬНИЙ.

Science&Wine. Любов: як це працює з погляду науки

Що таке любов? Чи існує в неї єдине визначення? Що породжує це почуття та чому воно штовхає нас на ірраціональні вчинки? Чому любов набуває різних форм у культурі? Що відбувається у нашому мозку під час закоханості? Який зв’язок між моногамією та нашими генами? Чи можна контролювати любов? Про це говоритимуть фізіолог Віктор Досенко та культурологиня Наталія Кривда.

Коли: о 19.00
Де: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31
Вартість квитка: 450 грн. (з келихами вина 550 грн.)


ВЕЧІР ІСТОРИЧНИЙ.

Вінстон Черчілль «Мої політичні рішення»

На лекції проаналізують формування політичних поглядів Вінстона Черчілля, особливості його політичної кар'єри, вивчення еволюції поглядів, політична роль в роки Другої світової, систематизують представлені політичні рішення на підставі його політичного і психологічного портретів.

Коли: о 19.00
Де: Plato's Cave за адресою Верхній Вал 22, нижній поверх кафе "Волконський"
Вартість квитка: 300 грн.


ВЕЧІР ОСВІТНІЙ.

Хіп-хоп для розмовної англійської

Як бути на хвилі, легко спілкуватися і розуміти головні тренди? Нестандартно - включити хіп-хоп і вивчати англійську по треках. Ви отримаєте інструменти для вивчення англійської, які можна використовувати в будь-який зручний час. І з задоволенням. А саме, слухаючи якісний хіп-хоп.

Коли: о 19.00
Де: INVERIA flow space, вул. Володимирська, 49
Вартість квитка: 400 грн.


ВЕЧІР В КІНО

Показ та обговорення фільму «Перший поверх» Ігоря Мінаєва, 1990

У центрі сюжету – любовна драма, що розгортається на тлі занепаду радянської держави. Водночас витончена чорно-біла естетика цієї кінокартини наслідує канони французської нової хвилі та італійського неореалізму. У головних ролях — такі зірки радянського кінематографу, як Євгенія Добровольська та Світлана Крючкова. Обговорення фільму відбудеться за участі культуролога, дослідника кіно Станіслава Мензелевського. 

Коли: о 19.00
Де: PinchukArtCentre, вул. Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2
Вхід вільний, реєстрація 

Кіно про права людини: Гра в імітацію

 

"Гра в імітацію"  режисера Мортена Тильдума  -  американський історичний трилер  2014 року про британського математика, логіка, криптоаналітика та батька сучасної інформатики Алана Тюрінга, який був ключовою фігурою в розшифруванні нацистського коду Енігми, що допомогло Антигітлерівській коаліції перемогти у Другій світовій війні, а пізніше зазнав кримінального переслідування за свою гомосексуальність.
Вступну лекцію прочитає Василь Давиденко, ветеран АТО та гей, що публічно зробив камінг - аут. Говоритимуть про ті форми утиснення, з якими зараз стикаються представники ЛГБТІ в Україні.

Коли: о 19.00
Де: Київська школа прав людини та демократії, вул. Басейна, 9Г, офіс 25
Вхід вільний, реєстрація 

Плюс один. Прем'єра

Неймовірно смішна молодіжна комедія від продюсера Бена Стіллера.
Бен і Аліса – давні знайомі. Зараз кожен з них самотній, але друзі все одно постійно запрошують їх на свої весілля! Цинічна парочка вирішує об’єднатися, адже разом значно легше і веселіше, не викликаючи зайвої підозри, псувати чужі урочисті заходи! Відтепер на їх запрошеннях завжди стоїть «плюс один».


На прем'єрі на вас чекає: розважальна програма, фуршет, подарунки найактивнішим та чудовий настрій.

Коли: о 19.20
Де: Сінема Сіті, вул. Антоновича, 176
Вартість квитка: 130 грн.

 


ВЕЧІР В ТЕАТРІ

Вистава “Topless . Усе включено”

Троє друзів вирішують зустріти Новий Рік в теплих краях.За сім днів потрібно встигнути познайомитися, пофліртувати, спокусити, посваритися, помиритися і знову ... спокусити. Три пари, три історії - і в кожному випадку невідомо, хто переможе в цьому протистоянні сили та ніжності. А точніше - чи буде кому святкувати цю саму перемогу?!

Коли: о 19.30
Де: Caribbean Club. Night Club, вул. Симона Петлюри, 4
Вартість квитка: 150-580 грн.


ВЕЧІР МУЗИЧНИЙ

Вечір сюїт. Київський камерний оркестр

Сюїта у буквальному перекладі з французької означає «ряд», «послідовність». Такі інструментальні п’єси танцювального характеру відомі від XVI століття. Програму цього концерту склав скрипаль Вадим Борисов. 
Зокрема, стилізацією барокової сюїти є твір «Із часів Гольберга» класика ХІХ століття, норвежця Едварда Гріга. Яскравими зразками переосмислення сюїт є твори класиків ХХ століття, англійців Джона Раттера та Густава Голста.

Коли: о 19.00
Де: Національна філармонія України, Володимирський узвіз, 2
Вартість квитка: 70-350 грн.

ТНМК "Симфо Хіп-Хоп"

 

За довгу кар'єру "Танок На Майдані Конґо" створили велику музичну спадщину, де є перевірені хіти та сміливі експерименти, на які мало хто наважувався. Гурт грав свої пісні у джазовій, фолковій та акустичній манерах. Але найважливішою частиною цієї спадщини виявилася програма "Симфо хіп-хоп".

Коли: о 20.00
Де: Платформа арт-завод, вул. Біломорська, 1
Вартість квитка: 590 грн.

За інформацією: https://vechirniy.kyiv.ua


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux