Головна  →  Анонси  →  24 січня 2020

Запрошуємо спортсменів, тренерів, працівників закладів фізичної культури і спорту, ветеранів й усіх прихильників спорту Шевченківського району м. Києва приєднатися до «Лабораторії спорту» 30 січня 2020 року

Запрошуємо спортсменів, тренерів, працівників закладів фізичної культури і спорту, ветеранів й усіх  прихильників спорту Шевченківського району м. Києва приєднатися до «Лабораторії спорту» 30 січня 2020 року

«Лабораторія спорту» у форматі відкритого засідання проходитиме 30 січня 2020 року у приміщенні простіру «Часопис» за адресою: вул. Льва Толстого, 3-а з 16.00 до 18.00.

Лабораторія спорту має об’єднати усіх прихильників спорту навколо Національної стратегії з оздоровчої рухової активності «Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація». Подія буде сконцентрована на спілкуванні між учасниками, обміні досвідом, взаємодії у неформальній обстановці.

Тема першого засідання – обговорення Календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів у Шевченківському районі м. Києва у 2019 році.

Запрошуємо до участі: мешканців району, представників інститутів громадянського суспільства та представників засобів масової інформації.

Реєстрація на захід проводиться у відділі у справах молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації за тел. 235-63-64, або за ел. адресою: [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку