Головна  →  Новини  →  2 жовтня 2019

У дитячому відділі бібліотеки імені Івана Котляревського відбулася Презентація книги В’ячеслава Купрієнка «Мишасько і розгардіяш»

У дитячому відділі бібліотеки імені Івана Котляревського відбулася Презентація книги В’ячеслава Купрієнка «Мишасько і розгардіяш»

1 жовтня відбулася цікава зустріч маленьких читачів, учнів 3-х класі санаторної школи-інтернату № 20, з автором історій про маленьке мишеня на ім'я Мишасько В’ячеславом Купрієнком – письменником, поетом-піснярем, волонтером. На презентацію також завітали і перекладачі книги українською мовою, письменники Тетяна Яровицина та Ігор Рубцов.

Герой книжки мишеня Мишасько найбільше у світі полюбляє мріяти, і що довше мишеня мріє, тим більше воно електризується. А, як набридає йому мріяти, він вирушає у пошуках пригод. Співавтори читали історії з книги по черзі, потім разом в особах, використовуючи різний реквізит - то збільшувальне скло, то мильні бульбашки, спричинивши неабиякий гармидер, як в книзі. А коли дядя Слава, як часто називає себе автор, взяв до рук гітару, ось тут почалася! Весь клас і, мабуть, кожен із дорослих, присутніх у залі, підспівували, плескали і тупотіли ногами. А потім радісні і веселі дітлахи дякували письменникам за чудову можливість познайомитися з Мишаськом, фотографувалися на пам’ять навіть обнімалися на прощання, чим автори були розчулені.

Перейти до спискуВерсiя для друку