Головна  →  Новини  →  12 вересня 2019

Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств.

Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств.

10 вересня 2019 року у Шевченківській райдержадміністрації, під керівництвом голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги та його першого заступника Андрєєва Віктора Івановича відбулась робоча нарада з керівниками комунальних підприємств, ТОВ,  підрозділів райдержадміністрації, що опікуються житлово-комунальним господарством.

Увага присутніх була приділена розгляду питань порядку денного, а саме: рівень виконання обслуговуючими організаціями робіт з дотримання належного санітарного стану прибудинкових територій, парків скверів, доріг, тротуарів, стан виконання робіт з покосу трави на зелених зонах прибудинкових територій, парків та скверів, стан виконання  робіт з відновлення благоустрою територій після аварійних розриттів, стан підготовки систем опалення житлових будинків всіх форм власності до опалювального сезону 2019/2020.

Найбільшу увагу на нараді очільник району Гаряга Олег Олександрович зосередив на стан підготовки систем опалення житлових будинків всіх форм власності до опалювального сезону 2019/2020. За словами заступника керівника КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району» на сьогоднішній день продовжується підготовка до опалювального періоду жилого фонду 2019/2020 років. РТМ продовжують отримувати акти готовності за формою Е-8.

Важливим питанням, на якому детально зупинилися учасники наради - проблема розриттів в районі, зокрема відновлення асфальтового та зеленого покриття після аварійних розриттів. Перед районом гостро стоїть завдання активізувати роботу з відновлення благоустрою після здійснених ПАТ «Київенерго» ремонтних робіт. Це спільна зона відповідальності, - «Київенерго» та балансоутримувачів території.

Питання забезпечення своєчасного вивезення сміття та покіс трави на прибудинкових територіях, у парках та скверах перебуває на особливому контролі  всіх керівників підприємств, які здійснюють утримання та обслуговування житлового фонду.

Наприкінці наради Олег Олександрович дав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації та керівникам обслуговуючих організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку