Головна  →  Новини  →  11 вересня 2019

Відбулася зустріч Дениса Малюськи з представниками Офісу Ради Європи в Україні

Міністр юстиції України Денис Малюська зустрівся з делегацією Офісу Ради Європи в Україні. У ході зустрічі сторони обговорили пріоритетні напрями взаємної співпраці за проектами міжнародної технічної допомоги, які стосуються імплементації реформ у сфері юстиції. Зокрема, це проекти з питань посилення спроможності та підвищення ефективності виконання судових рішень, у тому числі у кримінальних справах, подальшого розвитку системи надання безоплатної правової допомоги та підвищення ефективності реалізації Національної стратегії у сфері прав людини.

Представники Офісу Ради Європи поінформували українську сторону про головні завдання, механізми та особливості імплементації заходів у рамках діючих проектів міжнародної технічної допомоги з підтримки реформ у сфері юстиції, а також про нові проекти, запуск яких планується найближчим часом.

Сторони відзначили зацікавленість у продовженні співпраці з питань реформування кримінальної юстиції в Україні, пенітенціарної системи, удосконалення національних механізмів виконання рішень Європейського суду з прав людини, а також у започаткуванні нових проектів Ради Європи у пріоритетних напрямах реформ сфери юстиції в Україні.

За інформацією: https://www.kmu.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку