Головна  →  Новини  →  13 серпня 2019

Як формується правосвідомість громади у столиці

Як формується правосвідомість громади у столиці

Інститути громадянського суспільства  продовжують реалізовувати свої проекти, що перемогли в міському конкурсі «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада».

От і сьогодні  громадська організація «Національний центр правозахисту» в рамках свого проекту «Правосвідомість столиці» проводила публічне обговорення у сфері правової освіти молоді Києва, а саме взаємозв'язку з правоохоронними органами в різних сферах суспільного життя.

Захід проходив на базі освітнього простору для молоді, що також був обладнаний минулого року за рахунок коштів з бюджету міста Києва в рамках проекту-переможця громадської організації «Освітня асамблея». 

Учасники, серед яких переважно молодь, мали можливість у невимушеній атмосфері отримати безкоштовні консультації стосовно взаємозв'язку з правоохороними органами та відстоювання власних соціальних прав та гарантій, підвищити свій рівень громадянської культури та правової освіти, визначити для себе вектор правомірних відносин молоді столиці з органами влади та правоохоронної системи. 

Всіх присутніх привітав директор Департаменту суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації Роман Лелюк, який зазначив, що проект Національного центру правозахисту визначено одним з 17 переможців цього року та запросив всіх присутніх взяти участь у конкурсі наступного року.  Також він висловив сподівання, що «Завдяки столичній молоді та їх креативним ідеям наше місто, що має власне обличчя, дух, історію, які потрібно берегти для наступних поколінь поступово перетвориться на місто нових можливостей, пристосованим насамперед до потреб його жителів».

Більш детально з умовами та перебігом Конкурсу можна ознайомитися за наступним посиланням.

За інформацією: https://dsk.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку