Головна  →  Новини  →  31 серпня 2018

Пишаємось підприємцями Шевченківського району

Серед найкращих підприємців нашого міста заохочувальними відзнаками Київського міського голови 30 серпня 2018 року в  Колонній залі Київської міської державної адміністрації було нагороджено підприємців Шевченківського району, а саме:
- директора товариства з обмеженою відповідальністю фірми «Альціона», Мочалова Юрія Аркадійовича;
- заступника директора товариства з обмеженою відповідальністю Науково впроваджувальної фірми «Гранато», Добринчука Івана Івановича; 
- колектив товариства з обмеженою відповідальністю Науково-впроваджувальна фірма «Гранато»;
- директора товариства з обмеженою відповідальністю «Альтіс- Констракшн», Забігайло Максима Володимировича;
- начальника відділу Замовника товариства з обмеженою відповідальністю «Альтіс-Констракшн», Саченко Іллю Анатолійовича;
- колектив товариства з обмеженою відповідальністю «Альтіс- Констракшн». За будівництво цілого ряду великих та знакових об’єктів, які успішно експлуатуються в столиці та на території України  (реконструкція ЦУМу  м.Києва, Поштової площі та розв’язки на Поштовій площі та інших великих об’єкти інфраструктури столиці). 
- колектив товариства з обмеженою відповідальністю фірма «Альціона». За розроблення цілого ряду універсальних апаратів дозованого підводного витягування хребта, які успішно експлуатуються в шістдесяти клінічних лікарнях і санаторіях, у військових госпіталях і реабілітаційних центрах України. (Клінічні санаторії «Бердянськ», «Роща», «Примор’я», МРЦ «Буревісник» МВС України, «Юрмино», «Карпати»).
- директора товариства з обмеженою відповідальністю «Група Компаній «Сатер-Екоенерго», Сторожука Анатолія Сергійовича. Разом зі своїми партнерами активно працює над впровадженням програм будівництва ТЕС і ТЕЦ, що працюють на різних видах альтернативного палива, в тому числі на біомасі, з виробництва електроенергії по «Зеленому» тарифу. 
Перейти до спискуВерсiя для друку