Головна  →  Новини  →  5 травня 2017

Шановні ветерани війни, учасники АТО, дорогі шевченківці!

Шановні ветерани війни, учасники АТО, дорогі шевченківці!

Сердечно вітаю вас з Днем пам’яті та примирення і 72-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!


Сімдесят два роки тому український народ разом з іншими народами Антигітлерівської коаліції ціною мільйонів людських життів захистив світ від нацистських окупантів. Минають роки, однак залишається живою пам’ять про цю страшну трагедію, яка пройшлася по долі чи не кожної родини в Україні, в Європі, багатьох родин по всьому світу. Назавжди закарбувалися спогади про надлюдські страждання й випробування, які випали на  долю людства в боротьбі проти поневолення, про незламність духу та волю до життя.
В ці травневі дні ми схиляємо голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю, перед мільйонами наших земляків, які героїчно боролися на фронтах, у партизанських загонах та підпіллі, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав звільнення світу від нацизму. Ми вшановуємо пам'ять усіх жертв цієї найстрашнішої війни.
Сьогодні кривава військова агресія на сході країни знову затьмарює наше небо. Подвиг переможців у Другій світовій війні гідно продовжують учасники антитерористичної операції, які ціною власного життя захищають незалежність та територіальну цілісність України, мужньо утверджуючи спадкоємність українського народу в прагненні до волі. Завойована старшим поколінням Перемога надихає нас на нові звершення, зміцнює наш дух, допомагає долати труднощі та йти вперед. Священний обов’язок кожного з нас – бути гідними подвигу батьків і дідів та зробити все для того, щоб на мирній землі виховувати дітей, радіти життю, успіхам і досягненням.
Низько вклоняємося Вам, дорогі ветерани, захисники України, учасники антитерористичної операції, дякуємо за героїзм, патріотизм і мужність в боротьбі заради свободи нашої Батьківщини.
Здоров’я Вам, щастя і благополуччя, любові і шани, родинного тепла і довгих мирних років життя у квітучій Україні!


Вічна пам'ять загиблим, честь і слава живим героям!

З глибокою повагою
Голова Шевченківської районної
в місті Києві державної адміністрації                                         Олег Гаряга

Перейти до спискуВерсiя для друку