Головна  →  Новини  →  14 квітня 2017

Дорогі шевченківці! Щиро вітаю Вас з Великоднем!

Дорогі шевченківці! Щиро вітаю Вас з Великоднем!

Нехай це величне свято наповнить ваші серця світлими почуттями надії і любові, дарує вам та вашим рідним щастя, добро, духовне очищення та відродження.

Великдень – найсвітліше та найбільш очікуване свято українського календаря. Воно символізує воскресіння Ісуса Христа та початок нового життя. Саме з Пасхою пов’язані найбільші сподівання людей про завершення чогось злого, нечистого й про прихід Світла. Тому святкування Воскресіння Ісуса Христа має у християнстві особливий сенс перемоги і торжества життя над смертю, добра над злом.
Маю надію, що у чудовий Великодній ранок усі українські родини зберуться за святковим сніданком, щоб привітати один одного словами: «Христос Воскрес!». Адже саме ці два слова лежать в основі нашої віри, надії, любові, нашому християнському житті та вічному майбутньому.
Бажаю вам здоров'я, добробуту і благополуччя. Нехай ваші душі будуть багаті на добро, як святковий стіл, чисті як Великодній рушник та веселі, як українські писанки. А малинові дзвони Великодня хай принесуть у ваш дім радість, світлі мрії та впевненість у завтрашньому дні.
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!
 
З повагою
голова Шевченківської
районної в місті Києві
державної адміністрації                                                                        Олег Гаряга
 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку