Головна  →  Анонси  →  24 листопада 2023

Всеукраїнський форум «Сьогодні заради майбутнього: освіта у воєнний та післявоєнний час»

Всеукраїнський форум «Сьогодні заради майбутнього: освіта у воєнний та післявоєнний час»

Громадська організація “Центр інноваційної освіти “Про.Світ” спільно зі Службою освітнього омбудсмена України за підтримки програми “U-LEAD з Європою“ реалізували проєкт “Про.Спільноти: безпечне та сприятливе середовище для навчання дітей”, що спрямований на розвиток та підтримку освітніх управлінців у громадах в період кризи.

З метою розширення мережі зв’язків на регіональному рівні та обміну досвідом між представниками органів місцевого самоврядування для освітян різних областей заплановано проведення 25 листопада 2023 року у м. Київ щорічного всеукраїнського форуму «Сьогодні заради майбутнього: освіта у воєнний та післявоєнний час».

Цьогоріч мова буде йти про виклики та дієві рішення в освіті за часів великої війни, а ще — про бачення, як вона розвиватиметься після перемоги. Програмою заходу передбачено 3 тематичних блоки:

● Про.Безпека — створення безпечної освітньої екосистеми;

● Про.Фахівці — психологічний комфорт у школі;

● Про.Відновлення — досвід деокупації та відновлення навчального процесу.

Ці теми будуть висвітлені у різних форматах: від майстер-класів і дискусій до виступів експертів та сторітелінгу у форматі TEDTalks. А ще вперше представимо нові освітні продукти «Про.Світ» для вчителів, управлінців і шкільної психологічної служби.

Вхід на форум - книга для бібліотеки Миколаївського ліцею № 55.

Цю акцію організовують у партнерстві з фондом «savED». Дізнатися більше про форум та спікерів: http://forum2023.prosvitcenter.org/?fbclid=IwAR2OwRHHk1Fe6tuRUqfBTQ2QGMNs2r3yAoUH WjFC1ciSWQwG1rmCX-d0yXA.

Форма реєстрації для учасників події: https://e.surl.li/forum_251123.

Початок заходу о 12:00. Формат події - наживо.

Місце проведення: Premier Hotel Rus’, вулиця Госпітальна, 4, м. Київ.

Контактна особа для представників ЗМІ: Христина Дубницька, PR директорка ГО «Центр інноваційної освіти «Про.Світ», тел. 063 497 89 07, e-mail: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку