Головна  →  Новини  →  28 грудня 2022

В Шевченківському районі урочисто привітали дітей із Новим Роком

В Шевченківському районі урочисто привітали дітей із Новим Роком

27 грудня тимчасово виконувач обов’язків голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Поповцев разом із полковником Сергієм Бібой та представниками благодійних організацій привітали дітей особового складу Воєнної академії ім. Є. Березняка з наступаючим Новим Роком. Дивитись всі фото з захоху.


Урочиста подія відбулася у стінах Київської Дитячої Школи Мистецтв №2 ім. М. І. Вериківського.
Після казкової новорічної вистави Олександр Поповцев побажав всім присутнім гарних зимових свят та щасливого Нового року. Наприкінці заходу всі діти отримали новорічні подарунки.


До проведення свята долучилися багато благодійних організацій та партнерів, зокрема: Громадська організація «Україна добробуту» в особі представника Владислава Ситюка; Благодійний фонд «Трушна Перемога» в особі засновника Андрія Потійко; Благодійна організація «Благодійний фонд Надії Вовк “Берегиня”» в особі Надії Вовк.
Організаторам вдалося створити атмосферу справжнього свята, подарувати дітям не тільки солодощі, а й частинку свого тепла та уваги, щоби вселити в них надію на мир та щасливе майбутнє.

Перейти до спискуВерсiя для друку