Головна  →  Новини  →  20 грудня 2022

Олександр Поповцев привітав дітей із Днем святого Миколая

Олександр Поповцев привітав дітей із Днем святого Миколая

19 грудня, у приміщенні Київського національного академічного Молодого театру, т.в.о. голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Поповцев урочисто привітав дітей із Днем святого Миколая, а також провели святковий концерт. Більше фото ТУТ

«Дорогі діти! Зростайте здоровими, добрими і щасливими – батькам на радість, Україні – на славу! Цінуйте кожен день свого дитинства, радійте, частіше кажіть «дякую» батькам та обіймайте їх.Дорогі батьки, захищайте своїх дітей від темних часів, нехай дива будуть зі всіма нами кожного дня і буде непохитною віра у світле майбутнє. Всім миру та спокою, вдома та в серці. Нехай свята рука Миколая Чудотворця оберігає ваші сім’ї!» - сказав під час своєї вітальної промови Олександр Поповцев.

Крім того на свято завітав і сам святий Миколай зі своїми помічниками, вони провели захоплюючі святкові вистави для діток. Наприкінці заходу Олександр Сергійович разом із благодійними організаціями всім дітям особисто подарували подарунки.

До проведення свята долучились багато благодійних організацій та партнерів, зокрема:

  • Благодійний фонд «Волонтерський дім» в особі представника Сиванич Вікторія;
  • Компанія «МГК Рейл» в особі партнера Владислава Махині.

Дякуємо благодійним організаціям, Київському національному академічному Молодому театру, його артистам, а також особисто Френку Сонгу за підтримку та подароване дітям свято!

Перейти до спискуВерсiя для друку