Головна  →  Новини  →  28 вересня 2022

У Шевченківському районі столиці творчо відзначили День працівників освіти

У Шевченківському районі столиці творчо відзначили День працівників освіти
Сьогодні, 28 вересня, на передодні Дня працівників освіти у столичному Театрі на Подолі відбулась святкова вистава для освітян району. Більше фото тут.
 
Перед початком вистави зі словами привітань до вчителів звернулися секретар Київради Володимир Бондаренко, директор Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян. Також зі своїм привітанням звернувся т.в.о. голови Шевченківської райдержадміністрації Олександр Поповцев:
 
«В першу чергу хочу подякувати всім вам, за вашу мужність, терпливість та самовідданість праці. Сьогодні ми як ніколи розуміємо важливість освіти. Ви наділяєте наших дітей знаннями про нашу історію, культуру та мову. Нашу освіту цінують у всьому світі. Плоди вашої праці - це кожен успіх нашої країни. І ми розуміємо, якою небезпечною стала професія викладача. Прийшли часи, коли загарбники намагаються відібрати в нас скарби нашої української освіти. Я впевнений, що ви з гордістю понесете наше національне надбання скрізь негаразди сьогодення, та наша держава буде поповнюватись новими видатними людьми. Зі святом!».
Перейти до спискуВерсiя для друку