Головна  →  Новини  →  22 лютого 2022

Марина Хонда провела виїзну нараду стосовно впровадження соціальних послуг на території Шевченківського району

Марина Хонда провела виїзну нараду стосовно впровадження соціальних послуг на території Шевченківського району

22 лютого в приміщенні Шевченківської райдержадміністрації під головуванням заступниці голови Київської міської державної адміністрації Марини Хонди відбулась нарада стосовно впровадження соціальних послуг на території Шевченківського району за участі т.в.о. голови Шевченківської райдержадміністрації Олександра Поповцева та керівників профільних структурних підрозділів. Більше фото тут.

У Шевченківському районі проживає майже 220 тисяч осіб і враховуючи статистичні дані, на території району перебуває велика кількість пенсіонерів та осіб, які потребують належного соціального захисту.

За інформацією управління соціального захисту населення Шевченківської райдержадміністрації за минулий рік фахівцями соціальних підрозділів було прийнято та опрацьовано 812 звернень, на підставі чого прийняті рішення:

-про призначення 748 особам соціальних послуг;

-про припинення 31 особі соціальних послуг;

-про відмову у наданні 25 особам соціальних послуг.

Слід відзначити, що 748 осіб отримали близько 3 тисяч послуг від Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шевченківського району, Шевченківського районного в місті Києві центру соціальних служб, підприємства об’єднання громадян «Медико-соціальний центр «Альма», комунального некомерційного підприємства «Клінічна лікарня «Психіатрія» КМДА та інших організацій.

Присутні обговорили пріоритетні напрями розвитку соціальної сфери району. Зокрема, реконструкції нових закладів з соціального обслуговування населення в Шевченківському районі, а саме – відкриття та початок роботи надсучасного Територіального центру з обслуговування те реабілітації пенсіонерів, осіб з інвалідністю, у тому числі дітей, а також й інших осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах (вул. Білоруська, 11).

Робота з оновлення соціальної сфери та впровадження соціальних послуг триватиме й надалі.

Перейти до спискуВерсiя для друку