Головна  →  Новини  →  31 січня 2022

В бібліотеці ім. М. Костомарова пройшов майстер клас «В'язана іграшка власноруч»

Нещодавно до бібліотеки ім. М. Костомарова завітала для проведення цікавого майстер класу постійна читачка та чудова майстриня пані Людмила.

Прийшла вона не з порожніми руками, а з власними виробами. Майстриня принесла чудові жіночі прикраси, іграшки та обереги. Гердани, силянки з різноманітними орнаментами та намиста дуже сподобались колективу бібліотеки та читачам.

В'язані ляльки - чудова окраса сувенірної полички або письмового столу. Виконана дорогою людиною, лялька буде нагадувати про неї, зігріватиме душу. Ось чому темою майстер класу було обрано саме створення в'язаної іграшки.

Виготовити таку саморобку не так вже і складно для тих, хто вміє працювати гачком або спицями. Сьогодні подібні вироби надзвичайно модні. Мініатюрна в'язана лялька буде доречна замість брелка на застібці сумочки. Це виглядає креативно і у дитини, і у дівчини-підлітка, і у дорослої жінки, яка дотримується певного молодіжного стилю.

Споглядання з любов'ю створеної інтер'єрної композиції змушує нас посміхатися, а посмішка - це найкраща профілактика стресу і занепокоєнню (що надзвичайно важливо у теперішньому швидкому ритмі життя кожної людини).

У майстрині є послідовники. Вона навчає дівчаток мистецтву створення українських прикрас та запрошує усіх бажаючих приєднатися до цього захопливого процесу.

Всіх, кому цікава ця тема, запрошуємо звертатися до бібліотеки ім. М. Костомарова. Майстриня навчить вас безкоштовно робити власними руками чудові речі! Раді бачити усіх!

Перейти до спискуВерсiя для друку