Головна  →  Новини  →  26 листопада 2021

Київ долучився до Міжнародної акції «16 днів проти насильства»

За словами депутатки Київської міської ради Юлії Симуніної, проведення таких акцій є вкрай необхідним у сучасному суспільстві, оскільки важливо, щоб проблема насильства не замовчувалась, тому потрібно створювати нові механізми протидії цьому явищу.

«Сьогодні, як і завжди, ми повинні пам'ятати, що лише об'єднавшись у велику команду, ми зможемо подолати таке явище, як насильство. Депутатський корпус Київської міської ради завжди підтримує міські цільові програми, направлені на захист мешканців Києва, які постраждали від насильства. Я впевнена, що наше місто вже стає прикладом для інших у питанні боротьби з ним, тому ми і надалі будемо впроваджувати нові програми та інструменти для остаточного подолання цього явища та вирішення цього питання», – зазначила Юлія Симуніна.

Депутатка додала, що дати початку та завершення акції «16 днів проти насильства» невипадкові – вони охоплюють вісім важливих дат: починаючи від 25 листопада – Міжнародного дня боротьби з насильством щодо жінок, до 10 грудня – Міжнародного дня прав людини. Це зроблено задля привернення уваги до проблем насильства та будь-яких проявів дискримінації.

Юлія Симуніна додала, що із нагоди початку міжнародної кампанії «16 днів проти насильства» у сквері імені Котляревського 25 листопада було встановлено міні-скульптуру «Дерево допомоги», яке символізує об’єднання зусиль у боротьбі з насильством.

За інформацією: https://kmr.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку