Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2021

У Шевченківському районі відбулася еко-акція з прибирання

У Шевченківському районі відбулася еко-акція з прибирання

23 жовтня о 10:00 по всьому Києву розпочалося масштабне прибирання парків, скверів, прибудинкових територій, їх озеленення та благоустрій в рамках проведення осіннього місячника з благоустрою.

У Шевченківському районі до осіннього прибирання долучилися керівництво Київської міської державної адміністрації, керівництво разом із фахівцями Шевченківської райдержадміністрації на чолі з головою району Олегом Гарягою, спільно з працівниками установ та організацій району, небайдужими мешканцями району та районними комунальними службами. Більше фото ТУТ

Основні роботи з прибирання територій, а також з вивезення сміття здійснювалися на наступних локаціях: Реп’яхів Яр, парк «Нивки» та парк імені Пушкіна.

За декілька годин спільної толоки у парку «Нивки» та парку імені Пушкіна було висаджено дерева, прибрано та вивезено випадкове сміття, опале листя, використані автошини тощо. На безбалансовій території Реп’яхів Яр ліквідували стихійне сміттєзвалище.

Після прибирання території стали охайними та набули привітного вигляду. Учасники акції залишилися задоволені результатом своєї праці, отримали позитивні емоції і гарний настрій на весь день.

Під час проведення еко-акції з прибирання було задіяно більше 300 осіб.

Дякуємо всім, хто долучився до прибирання нашого району!

Довідково

Еко-акції проводилися на виконання розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 30.09.2021 №2091 «Про проведення осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста Києва у 2021 році».

Перейти до спискуВерсiя для друку