Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2021

Відбулися змагання з легкої атлетики серед учнів шкіл «IAAF осінній Кубок голови Шевченківського району»

Відбулися змагання з легкої атлетики серед учнів шкіл «IAAF осінній Кубок голови Шевченківського району»

12 жовтня у Шевченківському районі пройшли змагання з легкої атлетики серед учнів шкіл «IAAF осінній Кубок голови Шевченківського району». Більше фото ТУТ

Традиційно змагання проводились на стадіоні «Піонер» (навчально-тренувальна база СДЮШОР-6), який повністю реконструйований та має відповідний сертифікат від Легкоатлетичної Європейської Федерації.

Участь у змаганнях взяли 37 закладів середньої освіти Шевченківського району. Цьогоріч головний приз - Кубок IAAF, як і в минулому році, отримала естафетна команда школи №27. Друге місце посіла команда школи №169. Третє місце - гімназія №172.

 

«6й рік поспіль проводимо змагання з легкої атлетики серед учнів шкіл «IAAF осінній Кубок голови Шевченківського району». Спорт - це наш незмінний пріоритет в розвитку району. Тому, для нас спортивні змагання - це вже добра осіння традиція. Головне - це здоров’я дітей! І ми про це дбаємо!» - зазначив голова Шевченківської райдержадміністрації Олег Гаряга.

Очільник району привітав всіх юних учасників змагань та подякував всім батькам, вихователям за організацію, допомогу та участь!

Перейти до спискуВерсiя для друку