Головна  →  Новини  →  6 жовтня 2021

Олег Гаряга перевірив готовність спецтехніки до зими

Олег Гаряга перевірив готовність спецтехніки до зими

Голова Шевченківської райдержадміністрації Олег Гаряга разом із своїм першим заступником Олександром Поповцевим та заступником директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Олександром Малихіним перевірили готовність районної снігоприбиральної техніки до зими. Більше фото ТУТ

Про це повідомив очільник району на своїй сторінці у Facebook.

Олег Гаряга повідомив, що загалом до зими у Шевченківському районі підготовлено 81 одиниця спецтехніки для обслуговування доріг, тротуарів, міжквартальних проїздів та дворів. Це комбіновані дорожні автомашини, навантажувачі, універсальні трактори, техніка малої механізації та інша.

«Спецтехніка модернізована, з можливістю швидко «перевзуватися», тобто встановлювати механізацію для розкиду піско-соляної суміші, реагенту, змінювати насадки на ковші та щітки.

Є техніка стара, а є і нова. Вона постійно обслуговується і вся на ходу. Комунальний снігоприбиральний авангард до зими готовий! Перевірив!», - відзначив голова району Олег Гаряга.

Обслуговуючі служби:

  • КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Шевченківського району» КК «Київавтодор»;
  • Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Шевченківського району;
  • КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району міста Києва».
 
Перейти до спискуВерсiя для друку