Головна  →  Новини  →  26 липня 2021

У бібліотеці ім. В. Винниченка відбулась презентація фотовиставки «Фотопогляди з Поділля»

24.07.2021 року в бібліотеці ім. В.Винниченка в рамках бібліотечного проекту «На перетині миті і часу» відбулась презентація колективної фотовиставки «Фотопогляди з Поділля». Більше фото ТУТ

Ця експозиція - скорочений варіант  звітної виставки Хмельницької обласної організації Національної спілки фотохудожників України.

На 50-ти світлинах представлено різноманіття тем і стилю фотографів з Поділля: тут і ліричні моменти повсякденного життя, гра форм і символів, поетичні фото замальовки краєвидів… А ще – теми релігійного життя, подорожей, досліди зі світлом і вогнем, урбаністичні історії тощо…

На презентації виступив представник Хмельницької обласної організації НСФХУ Сергій Іванов із захоплюючою розповіддю про своє бачення фотографії, про  фантазійну реальність віртуального світу. Бібліотека отримала від Сергія приємний подарунок – чудовий фотоальбом, присвячений 10-річчю Хмельницького музею-студії фотомистецтва.

До речі, поряд з іменами авторів пропонованої експозиції на світлинах наведені QR-коди, за якими глядачі можуть отримати більше інформації про фотографів та їх роботи.

Виставка експонуватиметься до 28.08.2021 року.

Запрошуємо всіх бажаючих!

Перейти до спискуВерсiя для друку