Головна  →  Новини  →  29 травня 2021

Звернення голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги з нагоди Дня столиці та Дня Києва

Звернення голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги з нагоди Дня столиці та Дня Києва

Дорогі шевченківці, кияни та гості міста!

Прийміть найщиріші вітання з Днем столиці та Днем Києва!

Кожного року, наприкінці травня, кияни відзначають день свого рідного міста! Київ – є одним з найбільших та найстаріших міст Європи, а також він являється політичним, соціально-економічним, транспортним та освітньо-науковим центром нашої країни.

Сьогодні наш Київ святкує 1539-ту річницю з дня заснування. Незважаючи на свій поважний вік, місто з кожним роком розвивається. Щиро приймає гостей, вражає їх своєю стародавньою архітектурою та спонукає відвідати його знову.

Оповитий легендами він являється колискою героїчних подій, які записані на сторінках багатовікової історії України. На сьогоднішній день, Київ здобув визнання, ним захоплюються в усьому світі. Всі вулиці нашого міста – це історія, численні пам’ятки, музеї, зелені парки та сквери, які із задоволенням відвідують туристи і гості з інших областей та країн.

Вітаю тебе Києве мій! Бажаю й надалі розвиватися в руслі європейських й світових тенденцій та цінностей. Процвітай, дивуй своєю неземною красою, а ми – будемо допомагати тобі в цьому! Всіх вітаю зі святом, щастя, здоров’я та благополуччя нам!


З повагою

Голова Шевченківської районної
в місті Києві державної адміністрації       Олег ГАРЯГА

Перейти до спискуВерсiя для друку