Головна  →  Новини  →  5 травня 2021

На вулиці Зоологічній біля столичного зоопарку запрацював паркувальний майданчик на 300 авто

На вулиці Зоологічній біля столичного зоопарку облаштували паркувальний майданчик на 300 авто. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови КМДА Вячеслав Непоп.

«Місто залучило інвестора, який облаштував паркувальний майданчик на вулиці Зоологічній. Він уже відкритий і працює. Тут зможуть паркуватися 300 авто».

Він також нагадав, що поруч розташований «Зоопаркінг» – сучасний триповерховий паркувальний комплекс на 435 місць.

«Зазначу, що наш «Зоопаркінг», який знаходиться поруч, до суворих обмежень завжди був заповнений. Тому додаткова парковка дуже потрібна для цивілізованого паркування і вільної для проїзду вулиці Зоологічної. А значить – для комфорту водіїв і пішоходів», – повідомив Вячеслав Непоп.

Він також додав, що на «Зоопаркінгу» та новому паркувальному майданчику можуть залишати авто не тільки відвідувачі зоопарку, а всі охочі водії.

Нагадаємо, сучасний паркінг у столичному зоопарку відкрив Київський міський голова Віталій Кличко у вересні 2020 року. Там, зокрема, встановлено 7 зарядних станцій, що дозволять одночасно заряджати 21 електроавтомобіль. Працює сучасна охоронна система. Для оплати послуг паркування є автомати для безготівкового розрахунку тощо.

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку