Головна  →  Анонси  →  15 квітня 2021

21.04.2021 | До Всесвітнього дня книги та авторського права Центральна районна бібліотека ім. Є. Плужника запрошує на онлайн-презентацію книги Юлії Стахівської «Таємниця Могилянки і зниклий ключ»

21 квітня 2021 року о 14:00 до Всесвітнього дня книги та авторського права Центральна районна бібліотека ім. Є. Плужника запрошує у «Літературно-мистецьку вітальню на Прорізній, 15» на онлайн-презентацію книги Юлії Стахівської «Таємниця Могилянки і зниклий ключ».

Юлія Стахівська - українська поетеса, ілюстраторка, журналістка.

У новій фантастичній книжці «Таємниця Могилянки і зниклий ключ» сучасність переплітається із минулим, а детективні історії дозволяють мандрувати часовими тунелями.

За кількасот років своєї історії Києво-Могилянська академія зібрала чимало таємниць і дивовиж. Тут досі збереглися будівлі й речі, що можуть перенести в славну добу бароко. Принаймні дівчинку Лізу таки перенесли. Разом із нею ми побачимо давню Могилянку, дізнаємося її легенди і знайдемо один дуже важливий ключ.

Захід проходитиме в прямому ефірі на фейсбук-сторінці Центральної районної бібліотеки ім. Є. Плужника за посиланням: https://www.facebook.com/events/1075686516252916/

Долучайтеся!

#Всесвітній_день_книги_та_авторського_права 

#Юлія_Стахівська 

#Таємниця_Могилянки_і_зниклий_ключ 

#Бібліотека_на_Прорізній 

#Літературно_мистецька_вітальня_на_Прорізній

Перейти до спискуВерсiя для друку