Головна  →  Анонси  →  8 квітня 2021

09.04.2021 | Онлайн-бесіда «Інформаційно-хвильова терапія в охороні здоров’я ХХI століття»

У бібліотеці ім. М. Костомарова запрошують відвідати онлайн-бесіду з видатним науковцем та винахідником, розробником технології інформаційно-хвильової терапії (ІХТ), доктором технічних наук, професором Миколою Дмитровичем Колбуном. Зустріч присвячена Всесвітньому дню здоров'я.

09.04.2021 об 11:00, на ФБ-сторінці бібліотеки ім. М. Костомарова (https://www.facebook.com/Biblio.nivki) відбудеться онлайн-бесіда з видатним науковцем та винахідником, президентом Міжнародної асоціації лікарів інформаційно-хвильової терапії, директором НДУ «Інститут інформаційно-хвильових технологій», академіком Української та Європейської академії наук, розробником технології ІХТ, доктором технічних наук, професором Миколою Дмитровичем Колбуном.

Інформаційно-хвильова терапія – новий напрям у медицині, заснований на принципі інформаційного обміну між біосистемою і зовнішнім середовищем. Вона призначена для безмедикаментозного лікування, профілактики, реабілітації різного роду захворювань, для усунення больових синдромів, корекцій порушення фізіологічного стану організму людини при імунодефіцитних та професійних захворюваннях, а також при порушеннях, викликаних радіаційним впливом, для виведення з організму радіонуклідів та при невідкладній допомозі.

Розробник технології ІХТ - Микола Дмитрович Колбун розповість про:

  • Що собою являє метод інформаційно-хвильової терапії і в чому його унікальність?
  • Особливості пристроїв «ХТ-Колбун» та «ІХТ-Поріг».
  • Що надихнуло науковця до винайдення такого унікального методу лікування?
  • Яку перевагу має інформаційно-хвильова терапія в порівнянні з іншими методами лікування, зокрема медикаментозним.
  • Постковідна ІХТ-реабілітація.

Та ще багато цікавої та корисної інформації про безконтактну екологічно чисту медичну технологію.

Чекаємо на Вас 9 квітня об 11:00на ФБ-сторінці бібліотеки ім. М. Костомарова: https://www.facebook.com/Biblio.nivki

Перейти до спискуВерсiя для друку