Головна  →  Новини  →  19 січня 2021

Олександр Густєлєв: У Києві заплановано проведення міжнародного семінару PIARC

Київська міська державна адміністрація спільно з Міністерством інфраструктури України та Всесвітньою дорожньою асоціацією (PIARC) запланували проведення міжнародного семінару з зимового утримання доріг у форматі Україна-Київ. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«27-29 вересня цього року, за умови сприятливої епідеміологічної ситуації, у Києві заплановано провести офлайн міжнародний семінар PIARC з зимового утримання доріг. Основною метою заходу є обмін досвідом і напрацюваннями у питанні зимового утримання дорожньо-транспортної інфраструктури представниками різних країн світу», – зазначив заступник голови КМДА.

За словами Олександра Густєлєва, детальна програма семінару, спікери та повний перелік країн-учасників будуть відомі на початку літа.

«Це буде вже другий семінар Всесвітньої дорожньої асоціації (PIARC), який проводитиметься в Києві. Перший був у жовтні 2018 року. Разом із українськими фахівцями, представниками міст та обласних державних адміністрацій, участь у ньому взяли делегати із Австралії, Австрії, Бельгії, Великобританії, Данії, Іспанії, Італії, Китаю, ПАР, Польщі, США, Швеції та інших країн», – повідомив Олександр Густєлєв.

Нагадаємо, що Всесвітня дорожня асоціація (PIARC) заснована у 1909 році. До організації входять 122 держави. У 2018 році Київ першим із міст Європи став членом PIARC як окремий суб’єкт.

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку