Головна  →  Новини  →  16 січня 2021

Керівництво райдержадміністрації підвели підсумки з прибирання снігу та обговорили питання очищення дахів від бурульок

Перший заступник голови Шевченківської райдержадміністрації Олександр Поповцев провів оперативну нараду в дистанційному режимі на онлайн-платформі з питань організації роботи структурних підрозділів та служб району в зимовий період. 

У нараді також взяли участь керівник апарату Віталій Царан, керівники підпорядкованих комунальних служб району, керівництво районних служб міського підпорядкування та начальники структурних підрозділів райдержадміністрації.

На початку наради комунальні структури звітували першому заступнику голови району про виконання зимових прибиральних робіт на балансових територій від снігу та обговорили проблемні питання, з якими стикалися комунальники. Олександр Поповцев доручив керівникам комунальних структур вжити заходів щодо покращення подальших дій у боротьбі з негодою, а також підняв питання про організацію роботи для очищення покрівель будівель від бурульок, снігу та накрижень. Наголосив, на обов’язковому огородженню небезпечних ділянок, з урахуванням можливого падіння снігу та бурульок, сигнальною стрічкою.

Наступне питання порядку денного приділено аварійним ситуаціям, що сталися у будинках на внутрішньобудинкових мережах ЦО, ГВП, ХВП. Перший заступник голови заслухав про хід виконання робіт з ліквідації пошкоджень на наявних об’єктах та доручив відповідальним тримати зворотній зв'язок із мешканцями цих будинків та повідомляти їм про строки завершення ремонтних робіт.

Наприкінці засідання присутні також обговорили ряд питань, що стосуються належного забезпечення життєдіяльності району та шляхи вдосконалення роботи структурних підрозділів в цьому напрямку.

Перейти до спискуВерсiя для друку