Головна  →  Новини  →  21 грудня 2020

Рейтинг районів столиці: Шевченківський район знов на лідируючій позиції

Рейтинг районів столиці: Шевченківський район знов на лідируючій позиції

Щомісяця Київська міська державна адміністрація здійснює оцінку діяльності райдержадміністрацій. Так, за результатами оцінки діяльності 10 районів столиці у січні-листопаді 2020 року Шевченківський район посів друге місце.

Оцінювання здійснювалося за 11 показниками з 21. Рейтингування не здійснювалося за показниками, оцінювання за якими проводиться щоквартально та 2 рази на рік.

Зокрема, Шевченківська райдержадміністрація отримала максимальну оцінку за наступні рейтингові показники:

- забезпечення своєчасного виконання запланованих у 2020 році робіт з будівництва, реконструкції та капітального ремонту;

-  якісна організація проведення ярмарок в районі;

-  зменшення кількості зупинок ліфтів, що належать територіальній громаді м. Києва;

- збільшення кількості населення, які уклали декларації про вибір лікаря (у відсотках до загальної чисельності постійного населення району).

Загалом, за результатами оцінки за січень‑листопад 2020 року Київської міською державною адміністрацією визначено 3 групи:

І група – райони, які посіли 1–3 місця: Святошинський (1 місце), Шевченківський (2 місце), Голосіївський (3 місце);

ІІ група – райони, які розподілили 4–7 місця: Оболонський (4 місце), Деснянський (5 місце), Солом’янський (6 місце) та Дніпровський (7 місце);

ІІІ група – райони, які за розрахунками посіли 8–10 місця: Дарницький (8 місце), Подільський (9 місце) та Печерський (10 місце).

Перейти до спискуВерсiя для друку