Головна  →  Новини  →  18 грудня 2020

Олег Гаряга перед святами заїхав привітати та подарувати корисні подарунки рятувальникам Шевченківського району

Олег Гаряга перед святами заїхав привітати та подарувати корисні подарунки рятувальникам Шевченківського району

Наприкінці року, перед новорічно-різдвяними святами, голова Шевченківської райдержадміністрації Олег Гаряга відвідав із святковим візитом Шевченківське районне управління ДСНС у місті Києві.

В урочистому заході також взяли участь начальник Головного управління ДСНС України у м. Києва Андрій Ватолін та начальник Шевченківського районного управління ДСНС Сергій Шевчук.

«101 – це номер виклику наших супергероїв! Їм достатньо кілька хвилин, аби прийняти правильне рішення в порятунку, а нам не вистачить років життя, аби подякувати їм за відважні подвиги!

ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ всьому особовому складу Шевченківському підрозділу ДСНС за сумлінну, самовіддану службу та за врятовані життя наших мешканців!», - сказав під час своєї вітальної промови Олег Гаряга.

Він також подякував за співпрацю та за професійний менеджмент керівництву ДСНС та наголосив на подальшій співпраці обох державних структур.

Наприкінці заходу особовий склад Шевченківського районного управління ДСНС отримав Подяки від начальника Головного управління ДСНС Андрія Ватоліна та спецвзуття для пожежогасіння і рятувальних робіт від голови райдержадміністрації Олега Гаряги.

Перейти до спискуВерсiя для друку