Головна  →  Анонси  →  11 грудня 2020

Круглий стіл «Подолання проблем, пов’язаних з пандемією: практичні дії фахівців, влади та бізнесу»

Київська торгово-промислова палата спільно з Українською Академією наук, Радою з екологічної безпеки та Громадським об’єднанням «Український Альянс»запрошує взяти участь у  круглому столі «Подолання проблем, пов’язаних з пандемією: практичні дії фахівців, влади та бізнесу».

Захід відбудеться 15 грудня 2020 року о 14:00  

Формат  – On-line конференція (система ZOOM).

Перебіг Епідемії і темпи її поширення, катастрофічно впливають на всі системи життєдіяльності столиці, загрожують місту глобальними наслідками і потребують адекватного реагування, мобілізації спільних зусиль, нестандартних підходів і рішень,-  як з боку владних структур, так і з боку суспільства, підприємництва, власне, - Громади.

Саме ці питання і стануть предметом обговорення учасниками засідання Круглого столу.

До участі в заході запрошуються представники організацій, підприємств, установ та закладів різних видів діяльності, щоб спільними зусиллями окреслити коло проблем, знайти рішення для зменшення потенційних ризиків і загроз, запропонувати владі міста можливі шляхи розв’язання виниклих проблем.

Спікерами/Експертами Заходу  стануть фахівці – Медики, Розробники, Науковці,- ті, хто сьогодні вже мають дієві напрацювання і розробки, роблять реальні кроки в боротьбі з КОВІД та наслідками хвороби і пропонують партнерство у цьому.

Будуть представлені:

- Технології профілактики і реабілітації в умовах КОВІД. Варіанти технічних  рішень (економна дезінфекція приміщень, обладнання, поверхонь, товарів/продуктів, транспортних засобів, безпечна дезінфекція людей тощо)  

- Створені платформи:  

- Реалізації Ідей (відбір актуальних розробок/сприяння просуванню Інноваційного Продукту/пошук потенційних фінансових партнерів).

- Правового/юридичного супроводу підприємництва в період Пандемії;

ПРОГРАМА ЗАХОДУ У ДОДАТКУ (дивись додаток)

Місце проведення –  Київ, вул. Богдана Хмельницького, 55, Конференц-зала КТПП.       

On-line реєстрація: _https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5YsZu_Ubsqh-QTFXUG9fgK6EAhmKODirVZh7u00fWLT9BJw/viewform .

Перейти до спискуВерсiя для друку