Головна  →  Новини  →  21 листопада 2020

Звернення голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи:

Звернення голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи:

Шановні українці, друзі та побратими!

21 листопада – це один з найважливіших днів в історії України. Цього дня, з інтервалом у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція 2004-го та революція Гідності 2013-го.

Гідність і свобода – це наші незмінні цінності єдності. Українці усіх поколінь протягом усіх віків відстоювали цілісність та незалежність України, боролися за право самим визначати своє майбутнє. Вірою в себе та здатністю йти до перемог кожен громадянин може реалізувати отриманий шанс побудувати процвітаючу європейську країну.

Ми готові відстоювати і тепер наш незмінний європейський шлях розвитку незалежної процвітаючої Держави, досягати утвердження нашої національної ідеї як європейської інтеграції разом із закріпленням курсу України на вступ до НАТО.

У цей день всі ми згадуємо та вшановуємо патріотизм й мужність наших співвітчизників, які постали на захист гідності, прав і свобод людини, суверенних інтересів нашої Держави.

Низько вклонімося Героям Небесної сотні, адже їх подвиг є неоціненним для кожного з нас, для всієї України! Сьогодні кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів усіх часів. Адже пам’ять про Героїв не вмирає, вона житиме вічно!

Від щирого серця бажаю всім нам міцного здоров’я, миру, щастя, любові та добра!

ВІЛЬНІ ТВОРИТИ СВОЄ МАЙБУТНЄ!

Слава Україні! Героям Слава!

 

З повагою

Голова Шевченківської районної
в місті Києві державної адміністрації             Олег Гаряга

Перейти до спискуВерсiя для друку