Головна  →  Новини  →  20 листопада 2020

Виставка в Центральній районній бібліотеці ім. Є. Плужника «Незнищенна пам’ять. Вітряки»

Вшановуючи пам’ять жертв голодоморів, в читальній залі Центральної районної бібліотеки ім. Є. Плужника презентується виставка графічних робіт студентів та викладачів кафедри містобудування Київського національного університету будівництва і архітектури.

Виставка включає роботи студентів архітектурного факультету: Катерини Волох, Данила Гультяєва, Миколи Ніколаєва, Георгія Парфенюка, Софії Паясь, Єгора Плюща, Катерини Рашківської та викладачів Г. А. Носенко, М. А.Ларіонової.

Особливість проекту: роботи студентів виконані в класичній графічній техніці відмивки, яка передбачає реалістичну передачу об’єму та простору будівлі. Викладачі застосували в своїх роботах як традиційні,  так і сучасні техніки та матеріали.

Графічні роботи виконані як на основі власних історико - етнографічних, архітектурно-конструкторських розвідок на базі оригінальних архівних документів Національного музею народної архітектури і побуту України так і у вигляді замальовок з натури.

Шановні друзі! Запрошуємо до читальної зали Центральної районної бібліотеки  ім. Є. Плужника (вул. Прорізна, 15; тел. (044) 278-07-87). Час проведення виставки: 19 листопада – 15 грудня 2020 року, понеділок – п’ятниця: 10:00 – 18:00; субота, неділя – вихідний день.

Перейти до спискуВерсiя для друку