Головна  →  Новини  →  6 жовтня 2020

У Центрі комунального сервісу розповіли, як дистанційно актуалізувати інформацію про лічильники

У «Центрі комунального сервісу» можна поставити лічильники на абонентський облік та актуалізувати інформацію про повірку дистанційно. Про це повідомляють у ЦКС.

Для цього достатньо надіслати скан-копії відповідних документів, зазначивши адресу проживання, через месенджер на сторінці ЦКС у Facebook або за допомогою Skype.

Щоб владнати питання відображення коректних номерів лічильників, потрібно надіслати фото актів опломбування лічильників та паспортів або свідоцтв про повірку і фото лічильників, із показаннями на поточну дату.

Для встановлення лічильників, після заміни, на абонентський облік потрібно надіслати:

  • фото актів демонтажу попередніх та монтажу нових лічильників;
  • скан-копії або фото паспортів нових лічильників;
  • фото актів опломбування та фото лічильників.
  • Після проходження лічильниками повірки потрібно надіслати:
  • фото свідоцтв про проходження повірки;
  • скан-копії актів демонтажу та монтажу лічильників, а також актів опломбування та розпломбування (якщо повірка здійснювалася зі зняттям);
  • фото лічильників, станом на сьогодні.

Для коректних нарахувань лічильники обов’язково мають бути опломбовані виконавцем послуги (КП «Київтеплоенерго» – виконавець послуг із опалення та гарячого водопостачання, ПрАТ «АК «Київводоканал» – з холодного водопостачання та водовідведення). Якщо у процесі актуалізації виявляється, що лічильники не опломбовані, фахівець ЦКС створює заявку на встановлення постійної пломби. Самостійно замовити опломбування чи розпломбування лічильників можна:

Після оновлення інформації, потрібно щомісяця передавати показання квартирних лічильників одним із 5 зручних способів.

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку