Головна  →  Новини  →  22 вересня 2020

У Шевченківському районі майже усі житлові будинки готові до опалювального сезону

У Шевченківському районі майже усі житлові будинки готові до опалювального сезону

Сьогодні, 22 вересня, під керівництвом першого заступника голови Шевченківської райдержадміністрації Олександра Поповцева відбулась щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та комунальних підприємств, що опікуються житлово-комунальним господарством. У нараді також взяв участь керівник апарату Віталій Царан. ФОТОЗВІТ

Нарада розпочалась із обговорення питання щодо підготовки житлових будинків у районі до опалювального сезону в осінньо-зимовий період у 2020-2021 роках. За словами керівника КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району» Дмитра Савченка обслуговуючі організації продовжують роботи з підготовки теплових господарств до роботи в опалювальний сезон.
«Станом на сьогодні майже 93 % житлових будинків у районі готові до опалювального сезону. Тож, підготовка відбувається досить швидкими темпами, ми вкладаємось у графік виконання робіт», – зазначив під час наради Дмитро Савченко.

Також увага присутніх була приділена розгляду інших питань порядку денного, зокрема – це виконання робіт з відновлення благоустрою територій після аварійних розриттів.
Під час обговорення даного питання перший заступник голови Шевченківської райдержадміністрації Олександр Поповцев наголосив, що перед районом гостро стоїть завдання активізувати роботу з відновлення благоустрою після здійснених ПАТ «Київенерго» ремонтних робіт та своєчасному закритті аварійних контрольних карток.

Окрім цього учасники наради обговорили розгляд стану опрацювання звернень громадян, що надходять до Комунальної установи «Контактний центр міста Києва» (15-51). Олександр Поповцев акцентував увагу присутніх наради на вчасному опрацюванні звернень громадян.

За підсумками наради Олександр Поповцев надав відповідні протокольні доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації та керівникам обслуговуючих організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку