Головна  →  Новини  →  12 серпня 2020

Влада Шевченківського району підтримала ініціативу мешканців створити мурал для дітей та оголосила конкурс на пошук творчого виконавця

Арку у столичному будинку на вул. Богдана Хмельницького, 88, що в Шевченківському районі, прикрасить яскравий мурал для дітей. Місцева влада навіть оголосила конкурс на пошук творчого виконавця з найяскравішою ескізною пропозицією. ФОТОЗВІТ

Про це сьогодні під час виїзної наради домовились керівник апарату Шевченківської райдержадміністрації Віталій Царан, директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду» Дмитро Савченко, представник управління освіти, помічник депутата Київської міської ради Володимир Бовкун та голова правління Обслуговуючого кооперативу ЖБК «Знання АНУ» Олена Гільченко.

«Ми завжди відкриті до діалогу та партнерської взаємодії між владою та громадою. Тим більше, якщо у громади є цікаві ініціативні ідеї, зокрема, щодо покращення благоустрою у районі та бажання їх реалізовувати», - відмітив під час наради керівник апарату Шевченківської райдержадміністрації.

На сьогодні арка будинку розмальована графіті та має вкрай непривабливий вигляд.

«Кожного дня йдучи дорогою до дитячого садка, діти проходять повз цю арку. Тож є бажання замість графіті прикрасити стіну будинку яскравим мотиваційним стріт-артом, яке буде милувати око як дітей, так і дорослих»,- зазначила голова правління Обслуговуючого кооперативу ЖБК «Знання АНУ» Олена Гільченко.

Зі свого боку керівник обслуговуючої організації Дмитро Савченко та помічник депутата Володимир Бовкун також висловили слова підтримки та наголосили на готовності всіляко сприяти створенню муралу.

Увага! Усі охочі шанувальники вуличного мистецтва, мають можливість взяти участь у місцевому творчому проєкті як виконавці настінного панно з дитячою тематикою. Свої заявки про участь прохання надсилати на електронну пошту: [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку