Головна  →  Новини  →  3 серпня 2020

У Шевченківському районі обговорили нагальні питання щодо належного утримання житлового фонду

У Шевченківському районі обговорили нагальні питання щодо належного утримання житлового фонду

Сьогодні, 3 серпня, під керівництвом першого заступника голови Шевченківської райдержадміністрації Олександра Поповцева відбулась щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств, ТОВ, РТМ, підрозділів райдержадміністрації, що опікуються житлово-комунальним господарством. ФОТОЗВІТ

У нараді також взяли участь заступники голови Шевченківської райдержадміністрації Віктор Андрєєв, Олег Чуздюк та керівник апарату Віталій Царан.

Під час наради були обговорені важливі питання щодо належного утримання та обслуговування житлового фонду району.

Першочергово на порядку денному обговорили питання про стан підготовки районного господарства до осінньо-зимового періоду. Так, відповідно до затвердженого графіку, тривають гідравлічні випробування стану тепломереж та роботи обладнання теплоджерел (теплових пунктів, котелень, станцій теплопостачання, ТЕЦ). У зв’язку з цим, Олександр Поповцев під час наради наголосив на обов’язковому завчасному інформуванні мешканців житлових будинків через оголошення про дату початку та завершення гідравлічних випробувань.

Також увага присутніх була зосереджена на наступних нагальних питаннях:

  • виконання робіт з відновлення благоустрою територій після аварійних розриттів;
  • стан розгляду та якісного опрацювання звернень громадян, що надходять до КБУ «Контатний центр міста Києва / 15-51»;
  • дотримання належного санітарного стану прибудинкових територій, парків, скверів, пішохідних зон, тротуарів, доріг.

Наприкінці наради перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Поповцев надав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів та керівникам обслуговуючих організацій щодо підвищення темпів відновлення благоустрою після аварійних розриттів у районі; своєчасного опрацювання звернень громадян, що надходять до КБУ «Контатний центр міста Києва, а також систематично моніторити ситуацію у районі та оперативно вирішувати проблемні питання.

Перейти до спискуВерсiя для друку