Головна  →  Анонси  →  27 липня 2020

Виставка "Очікування Vs Реальність"

Виставка "Очікування Vs Реальність"

30 липня 2020 року, у Всесвітній день протидії торгівлі людьми, в місті Києві відбудеться відкриття виставки “Очікування Vs Реальність” задля  інформування людей про проблему сучасного рабства.

О 10:00 у парку імені Тараса Шевченка буде проведене офіційне відкриття виставки, метою якої є підвищення рівня обізнаності наших громадян щодо потенційної небезпеки нелегального працевлаштування та актуальності таких понять, як торгівля людьми та експлуатація. У виставці знайшли відображення історії постраждалих українців, які в пошуках кращого життя і заробітку приймали, подекуди, пропозиції ненадійних роботодавців і потрапляли до небезпечних ситуацій.

Крім того, 10:00 запланований брифінг за участі представника Міністерства соціальної політики та представників Міжнародної громадської організації “А21 Україна”, Міжнародної організації з міграції (МОМ), Координатора проектів ОБСЄ в Україні, КМДА, які є організаторами даної виставки, а також представників правоохоронних органів.

Виставка буде знаходитись в парку ім. Тараса Шевченка до 12 серпня, а далі вирушить великими містами України. Загалом, виставка побуває в 18 містах (з графіком виставки Ви можете ознайомитись тут). Закриття виставки відбудеться у місті Одесі.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до інформаційної кампанії та зробити свій вклад в подолання проблеми торгівлі людьми в Україні!

Перейти до спискуВерсiя для друку