Головна  →  Новини  →  15 липня 2020

Віталій Кличко: «Коронавірус у столиці підтвердили ще в 147 людей. Це найбільша кількість хворих за добу за весь період пандемії»

Віталій Кличко: «Коронавірус у столиці підтвердили ще в 147 людей. Це найбільша кількість хворих за добу за весь період пандемії»

Кількість мешканців Києва, в яких за минулу добу виявили захворювання на коронавірус, збільшилась ще на 147 людей. Одна людина померла. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Кiлькiсть мешканців Києва, в яких за минулу добу підтвердили коронавірус, збiльшилась на 147 хворих. Це найбільше за весь період пандемії. Одна людина померла. На сьогодні у столиці вже 6497 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», – повідомив Віталій Кличко.

Серед тих, хто захворіли: 66 жінок віком від 18 до 71 року та п’ять дівчаток від одного року до 16.  А також 73 чоловіки віком від 18 до 85 рокiв і троє хлопчиків – від двох до шести років. Захворіли, зокрема, і шість медиків.

До лікарень столиці госпіталізували 29 пацієнтів. Інші – на самоізоляції під контролем лікарів.

«За минулу добу одужали 36 людей. Усього коронавірус подолали 2160 мешканців Києва. Найбільше випадків захворювання виявили минулої доби в Шевченківському районі – 27, Дарницькому – 22, Деснянському – 21 випадок», – сказав Віталій Кличко.

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку