Головна  →  Новини  →  13 липня 2020

Віталій Кличко: «Коронавірус у столиці підтвердили ще в 56 людей. Четверо з них – медики»

Віталій Кличко: «Коронавірус у столиці підтвердили ще в 56 людей. Четверо з них – медики»

Кількість мешканців Києва, в яких за минулу добу виявили захворювання на коронавірус, збільшилась ще на 56 людей. Четверо з них – медики. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Кiлькiсть мешканців Києва, в яких за минулу добу підтвердили коронавірус, збiльшилась ще на 56 людей. Серед них – четверо медиків. На сьогодні в столиці вже 6238 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», – повідомив Віталій Кличко.

Серед тих, хто захворіли: 21 жінка віком від 21 до 75 рокiв. І дівчинка, якій 12 років. Та 31 чоловік від 19 до 80 рокiв. І троє хлопчиків – від 4 до 17 років. До медзакладів столиці госпіталізували 9 пацієнтів. Інші – на самоізоляції, під контролем лікарів.

За минулу добу одужала 51 людина. Всього коронавірус подолали 2109 мешканців Києва.

«Найбільше випадків захворювання виявили в Святошинському районі – 13. У Шевченківському – 11. Та в Дніпровському районі – 7 випадків», – сказав Віталій Кличко.

Також він зазначив: якщо проаналізувати статистику, у вихідні дні суттєво зменшується кількість виявлених хворих.

«Як говорять фахівці, у вихідні менше людей звертаються до медиків і здають тести. Також на сьогодні майже 50% досліджень роблять у приватних лабораторіях, що у вихідні дні не працюють», – зазначив Віталій Кличко.

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку