Головна  →  Новини  →  2 липня 2020

Українців навчать правильно керувати інвестиціями

Українців навчать правильно керувати інвестиціями

Українці зможуть пройти курс «Основи фінансів та інвестицій» на освітній платформі Prometheus. Створила його Асоціація інвестиційних професіоналів CFA Society Ukraine.

Курс є повністю безоплатним, має 16 різних модулів та буде доступним онлайн з 7 липня 2020 року. Фінансову підтримку для створення цього курсу було надано в рамках гранта від Проєкту USAID «Трансформація фінансового сектору».

Цей навчальний курс допоможе слухачам поліпшити свої знання про інвестиції та правильно приймати рішення щодо збереження та примноження заощаджень. Адже рівень фінансової грамотності українців є одним із найнижчих в Європі.

– Знання, які отримують слухачі цього курсу, будуть корисні їм протягом усього життя. Ми розкажемо не тільки як примножувати заощадження, але й як обрати фінансового радника та не бути ошуканими. Прослухайте цей курс, і, можливо, ви навіть зможете вберегти своїх рідних та друзів від фінансових помилок,  говорить Юлія Вітка, заступниця керівника Проєкту USAID «Трансформація фінансового сектору».

Курс «Основи фінансів та інвестицій» розкриває, що таке інвестиційний ринок і хто його учасники, а також пояснює природу різних інвестиційних інструментів.

 Найкориснішим цей курс буде для:

  • студентів, які бажають отримати більш комплексне розуміння того, як працюють ринки капіталу;
  • тих, хто починає свою кар’єру і хоче розібратися у тонкощах інвестиційних інструментів;
  • не фінансистів, які займаються ІТ, HR, обліком або маркетингом і хочуть говорити однією мовою з фінансистами;
  • інвесторів-початківців.

Більше подробиць про структуру й особливості курсу «Основи фінансів та інвестицій» можна дізнатись за посиланням, реєстрацію на курс вже відкрито.

За інформацією: https://vechirniy.kyiv.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку