Головна  →  Оголошення  →  18 травня 2020

Департамент суспільних комунікацій розпочав прийом документів на міський конкурс проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування 2020 року!

Департамент суспільних комунікацій розпочав прийом документів на міський конкурс проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування 2020 року!

Учасниками Конкурсу є органи самоорганізації населення м. Києва, головною метою діяльності яких є розвиток місцевого самоврядування, які в установленому порядку подали проєкт або програму розвитку відповідної території м. Києва.

Основні завдання Конкурсу:

1. Створення умов для реалізації місцевих ініціатив, спрямованих на вирішення соціально значимих проблем територій органів самоорганізації населення м. Києва.
2. Активізація діяльності органів самоорганізації населення м. Києва як важливої ланки системи місцевого самоврядування в місті.
3. Учасниками Конкурсу є органи самоорганізації населення м. Києва, легалізовані шляхом створення юридичної особи, головною метою діяльності яких є розвиток місцевого самоврядування, які в установленому порядку подали проєкт або програму розвитку відповідної території м. Києва.

ОСНОВНІ НАПРЯМКИ, ЗА ЯКИМИ РОЗРОБЛЯЮТЬСЯ ПРОЄКТИ ТА ПРОГРАМИ

До Конкурсу приймаються проєкти та програми розвитку місцевого самоврядування, які розроблені за такими напрямками:

1. Проведення робіт з благоустрою, озеленення та утримання в належному стані відповідних територій та обладнання дитячих і спортивних майданчиків.
2. Удосконалення механізмів контролю за наданням житлово-комунальних послуг населенню та за якістю проведених у житлових будинках ремонтних робіт.
3. Організація допомоги інвалідам, сім'ям загиблих воїнів, дітям-сиротам, малозабезпеченим та багатодітним сім'ям.
4. Здійснення заходів щодо охорони навколишнього природного середовища.
5. Розвиток органів самоорганізації населення як важливої ланки системи місцевого самоврядування в м. Києві.
6. Освітнє, наукове та інформаційне забезпечення розвитку місцевого самоврядування в м. Києві.
7. Соціальний захист населення.
8. Підтримка становлення та розвитку молоді.
9. Підтримка освіти та виховання.
10. Підтримка здорового способу життя та розвитку фізичної культури.
11. Відродження і розвиток національної культури та духовності.
12. Удосконалення механізмів організації громадського порядку та охорони довкілля.

Згідно з рішенням конкурсної комісії міського конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування від 15 травня 2020 року № 1, проєкти та програми приймаються на конкурс в термін: з 18 травня по 11 червня 2020 року включно.

Фінансова підтримка проєктів та програм за рахунок коштів місцевого бюджету здійснюватиметься за наступними категоріями:

  • 1 категорія (до 1 тис. жителів) – до 80,0 тис. гривень (за умови наявності приватної забудови до 90 тис. гривень);
  • 2 категорія (1-5 тис. жителів) – до 100,0 тис. гривень (за умови наявності приватної забудови до 110 тис. гривень);
  • 3 категорія (5-10 тис. жителів) – до 120,0 тис. гривень (за умови наявності приватної забудови до 130 тис. гривень);
  • 4 категорія (10-20 тис. жителів) – до 140,0 тис. гривень (за умови наявності приватної забудови до 150 тис. гривень);
  • 5 категорія (понад 20 тис. жителів) – до 160,0 тис. гривень (за умови наявності приватної забудови до 170 тис. гривень).

Для участі у конкурсі приймаються проєкти та програми органів самоорганізації населення, оформлені відповідно до аплікативної форми та додатків до неї, розміщених на сайті Департаменту за посиланням

Обов’язковою умовою прийняття проєктів та програм до участі у конкурсі є наявність листа-погодження про можливість виконання робіт на відповідній території та взяття на баланс матеріальних цінностей балансоутримувачем відповідної території. За відсутності такого листа проєкти та програми конкурсною комісією не розглядаються.

Проєкти та програми (1 екземпляр друкований та один екземпляр сканований у форматі PDF на електронному носії) просимо надавати (надсилати поштою) конкурсній комісії на адресу: вул. Хрещатик, 50-Б, к.207.

Конкурсною комісією розглядаються проєкти та програми, які надійшли на вказану адресу (дата відправки на поштовому штемпелі) не пізніше 16 години 11 червня 2020 року.

За інформацією: https://dsk.kyivcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку