Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відзначення Дня партизанської слави в Шевченківському районі столиці

Опубліковано 18 вересня 2013 року о 14:59

Шевченківський район підготував багато різноманітних заходів з нагоди Дня партизанської слави, який відзначається щорічно 22 вересня. Так, в свята 23 вересня 2013 року о 9.00 у Шевченківському районі буде проведений «Ритуал пам’яті».
Участь у «Ритуалі пам’яті» візьмуть: керівництво району – Голова Шевченківської райдержадміністрації Сергій Зімін, його заступники, ветерани - колишні партизани та підпільники у роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років,  представники трудових колективів, райвійськкомату, громадськість та учні загальноосвітніх закладів району.
Учасники заходу покладуть корзину з квітами та квіти до  пам’ятника Зої Космодем’янської (на розі вулиць Богдана Хмельницького, 94 та О.Гончара, 65-а). 
Вже сьогодні, 18 вересня для підопічних, які перебувають на обліку в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг)№ 1 (вул.Котовського, 33) відбудеться тематичний захід «Партизанський привал»: польова каша, привітання, концертна програма, а 19 вересня об 11.00 - кінолекторій «Йшли селом партизани» (перегляд документального фільму, обговорення, спогади).

20.09.2013 року з 9.00 (за місцем проживання) пройде акція «Доброго ранку, ветеране!». Ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників партизанського руху, які перебувають на обліку в  Територіальному   центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) № 1 привітають зі святом.
Протягом вересня 2013 року ветеранам вручатимуть подарунки з нагоди свята.

З нагоди свята в загальноосвітніх закладах Шевченківського району відбудуться:
 -  туристично-краєзнавчий похід «Стежками партизанської слави» до села Загальці Київської області (вересень 2013 року, за окремим графіком);
 -  екскурсії для учнів та педагогів загальноосвітніх навчальних закладів району експозиції  у Меморіальному комплексі «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років» (жовтень-листопад 2013 року, за окремим графіком);
-   тематичні виставки в бібліотеках загальноосвітніх навчальних закладів (протягом вересня 2013 року);
-   уроки мужності, присвячених Дню партизанської слави та 72-й річниці партизанського руху в Україні за участю ветеранів району (протягом
вересня 2013 року);
У бібліотеках Шевченківського району будуть оформлені експрес-виставки до Дня партизанської слави, зокрема 20 вересня 2013 року відбудеться інформаційне рев’ю «Партизанськими стежками України»  у бібліотеці ім. І. Котляревського та експрес-виставка «То люди безстрашні, безсмертям черлені» у бібліотеці ім. С. Скляренка. 
23 вересня 2013 року проведуть  бесіду «Уклін бійцям невидимого фронту» у бібліотеці ім. М. Чернишевського та бесіду «Шляхами мужності і лихоліття» у бібліотеці ім. В. Дубініна.

Окрім того, 20 вересня 2013 року об 11.00 колишні партизани та підпільники у роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років Шевченківського району візьмуть участь у міських заходах з нагоди відзначення Дня партизанської слави. Відбудеться покладання квітів до пам’ятника воїнам, загиблим в Афганістані (вул. Лаврська, 27).

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux