Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Відбулась Рада директорів підприємств та організацій Шевченківського району

Опубліковано 26 вересня 2013 року о 14:57

25 вересня 2013 року відбулось чергове виїзне засідання Ради директорів підприємств та організацій Шевченківського району. Посадовці зібралися в приміщенні Державної акціонерної холдингової компанії "Артем" – одному з провідних підприємств машинобудівельної галузі України, широко відомому як в нашій державі, так і в світі. Засідання пройшло під головуванням Сергія Георгійовича Зіміна  - очільника Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перед початком засідання для керівників промислових підприємств та організацій Шевченківського району, а також керівництва райдержадміністрації була проведена ознайомча екскурсія по підприємству, яку  провів директор ДАХК «АРТЕМ» Смаль Станіслав Миколайович -  заслужений машинобудівник України", нагороджений Орденом "За заслуги ІІІ ступеня" і медаллю "За трудову відзнаку".
Станіслав Миколайович зупинився на досягненнях та етапах розвитку підприємства, розповів про  основну продукцію, що користується постійним попитом, а це забезпечує позитивний імідж як підприємства так і держави в цілому. Учасники виїзної наради відвідали основні цехи та на власні очі побачили високотехнологічне виробництво.
На сьогоднішній день компанія здійснює активну інноваційну політику, спеціалісти підприємства постійно працюють над розробкою та освоєнням серійного виробництва нових виробів. Так, ДАХК «Артем» масово виробляє інвалідні візки із електроприводом, що мають підвищені споживчі якості. Візки забезпечують переміщення інвалідів по пересіченій місцевості на дистанцію до 45 км, обладнані  колесами із незалежною підвіскою. Також підприємство виробляє парові стерилізатори, вертикальні підйомники, механізовані висотні автомобільні автостоянки МАС, меблі, військові ракети та може виробляти майже всі металеві та дерев’яні вироби.
Надалі, учасники засідання ознайомилися з деякими способами захисту, що використовується у виробництві продукції. Станіслав Смаль підприємства зазначив, що на підприємстві впроваджені ефективні технології, а висока кваліфікація працівників дозволяє самостійно розробляти  повні виробничі цикли.
Після цікавої і корисної екскурсїї відбулося власне засідання ради директорів промислових підприємств. Його відкрив очільник району Сергій Зімін.
Сергій Георгійович у вступному слові окреслив позитивні сторони євроінтеграційного напрямку України, розповів про високі стандарти у галузі медицини та освіти та високий рівень життя мешканців Євросоюзу.
Надалі учасники засідання перейшли до розгляду порядку денного.
Перший заступник голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Малихін запросив до співпраці керівників промислових підприємств району у рамках проведення заходів з підготовки до осінньо-зимового періоду.
Начальник відділу економіки Шевченківської РДА Олексій Скляренко поінформував присутніх щодо стану виконання промисловим комплексом району рейтингових показників, комплексної оцінки економічного та соціального розвитку району за І півріччя 2013 року.
Під час засідання також розглядалося питання стану виробничого травматизму на підприємствах Шевченківського району за І півріччя 2013 року.
Зокрема, Голова ради директорів промислових підприємств, установ та організацій Шевченківського району Ігор Куташев, зазначив, що це засідання Ради директорів передостаннє в цьому році.
Також, до складу Ради директорів промислових підприємств у районі цього дня було прийнято нового члена - "ООО «Дана-мода».
Підсумував результати роботи голова райдержадміністрації району Сергій Зімін.
«Підвищення виробничого та інвестиційного потенціалу промисловості має відбуватися через поліпшення інвестиційного клімату, створення належних умов для ведення виробничої та підприємницької діяльності», - наголосив керівник району.
 
 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux