Головна  →  Новини  →  26 листопада 2014

Олег Гаряга провів особистий прийом громадян

Олег Гаряга провів особистий прийом громадян

Головою Шевченківської райдержадміністрації Олегом Гарягою регулярно проводяться особисті прийоми громадян, під час яких жителі району мають змогу звернутися до керівництва району за підтримкою, допомогою чи кваліфікованою порадою.

Сьогодні керівник району приймав громадян в «Науково-технічному підприємстві «Український центр підвищення платіжної дисципліни населення», що по вул. Лук'янівська, 5. Висловити свої заяви, пропозиції та скарги голові Шевченківської райдержадміністрації мали можливість мешканці мікрорайону «Татарка».

Серед звернень, які порушувалися мешканцями мікрорайону, значна кількість стосувалась питань незадовільного опалення та гарячого водопостачання.
Мешканці висловили своє бачення щодо реформ житлово-комунального господарства та системи управління містом в цілому.

Порушувалися також питання поліпшення житлових умов.
Приємно було почути подяку мешканців працівникам комплексного прибирання обслуговуючої організації за належне прибирання території мікрорайону.
Олег Олександрович в черговий раз уважно вислухав громадян, по окремих зверненнях дав доручення відповідним структурним підрозділам щодо подальшого вивчення та надання допомоги громадянам у вирішенні їх питань. Також заявникам надано консультації та роз'яснення, а деякі питання, що потребують більш детального вивчення та опрацювання, керівник району взяв на особистий контроль. 

Перейти до спискуВерсiя для друку