Головна  →  Новини  →  17 вересня 2019

Шановні рятівники, працівники цивільного захисту та пожежної охорони! Щиро вітаю Вас з Вашим професійним святом!

Шановні рятівники, працівники цивільного захисту та пожежної охорони! Щиро вітаю Вас з Вашим професійним святом!

Це свято людей, які щодня стоять на захисті населення та територій від пожеж, наслідків стихійних лих, виробничих аварій та катастроф. Вони щомиті готові прийти на допомогу людині, яка потрапила в надзвичайну ситуацію.

Вітаю всіх співробітників і ветеранів Державної служби України з надзвичайних ситуацій та працівників Шевченківського районного управління ДСНС України міста Києва з професійним святом – Днем рятівника України.

Сьогодні працівники Шевченківського районного управління ДСНС України міста Києва гідно виконують поставлені державою завдання. Під час ліквідації пожеж, стихійних лих працівники пожежно-рятувальних формувань та сил цивільного захисту району неодноразово доводили свою високу професійність. Приклади Вашої відваги та рішучості, виявлені під час виконання службових обов’язків, свідчать про те, що в строю ДСНС об’єднані сильні духом, загартовані часом і випробуваннями сміливі та мужні люди.

Кожний ваш тривожний виїзд – це випробування сили духу і професіоналізму, а кожна приборкана пожежа, ліквідована аварія – врятовані людські життя, збережені матеріальні та культурні цінності.

Щиро дякую вам за професіоналізм, мужність, сумлінне виконання службових обов’язків, оперативність і готовність завжди прийти на допомогу, відвернути біду.

Сердечно зичу міцного здоров'я, добробуту, родинного щастя, сил та успіхів у вашій сповненій тривог та небезпек службі, нових сил та натхнення у щоденній праці задля підвищення безпеки громадян України!

 

З повагою,

Голова Шевченківської РДА                                                                                       Олег ГАРЯГА

Перейти до спискуВерсiя для друку