Головна  →  Новини  →  22 липня 2019

23 липня о 14:30 у бібліотеці ім. В. Винниченка (м. Київ, вул. Кудрявська, 2) відбудеться презентація книги юної письменниці Марії Ленд.

Марія Ленд – киянка, школярка, інстаблогер, модель, актриса.
Захоплюється музикою, живописом, балетом, спортом, любить читати і подорожувати. Актриса дебютувала у серіалі «Сусіди», де зіграла п’ятирічну дівчинку-янголя. Як модель у чотирирічному віці презентувала у фотосесії осінню колекцію бутика «Нащадок» у «Мандарин Плаза» для глянцевого журналу. Автор понад 30 публікацій у ЗМІ.

Сюжет книги «Її щоденник»:


Це щоденник дівчинки-підлітка. Ідея книги – розповісти про переживання дівчини і її досвід подолання труднощів. Нехай кожен, хто відкриє світ емоцій Вари, буде поблажливим до, здавалося б, дріб’язкових проблем дітей. Варя не по-дитячому мудра, вона каже: «Не можна втекти від того, до чого прагне серце». Вона поділилася потаємними історіями, розповіла, як прийшла до свого маленького успіху – написала книгу. Скоріш за все, кожного з нас колись зраджували, обманювали, розбивали серце. У хвилини відчаю важливо знайти сили не замкнутися в собі, не закритися в черепашку туги і самотності чи зводити непробивні стіни, намагаючись сховатися від світу і суспільства. Дозвольте собі в такі хвилини розслабитися і подивитися на ситуацію зі сторони. Можливо, не все так жахливо, може, життя піднесло урок і його потрібно засвоїти, зробити висновки, стати сильнішим і мудрішим? Бережіть свою гармонію, не дозволяйте обставинам розхитати психіку і наробити дурниць, бережіть гарний настрій – затишний світ позитиву.

Аудиторія: від 13 до 113 років, тобто підлітки та оточення (батьки, друзі, вчителі). 33 канал також не залишається осторонь та підтримує талановиту молодь. Віримо, що саме заохочуючи юні дарування, ми вселяємо у них впевненість у власних силах та натхнення на нові творчі напрацювання.

Перейти до спискуВерсiя для друку