Головна  →  Новини  →  28 липня 2014

Попрацювали на славу!

Попрацювали на славу!

Справжня спека була не лише у повітрі, а й довкола кінотеатру ім.Ю.Гагаріна, що на Сирці. Цей, колись найулюбленіший куточок дозвілля мешканців мікрорайону, вже давно став ласим логвищем для безхатченків та наркоманів. Гори сміття в середині приміщення та довкола з відповідним смородом заважали жильцям вже не перший рік. Страшно було пройти поруч дорослиму, а про дітей- годі вже й казати.
То ж за результатами проведених громадських слухань з мешканцями мікрорайону, і прийнятого рішення про проведення суботника, 26 липня відбулась масштабна акція з благоустрою приміщення кінотеатру.
Зранку тут робота вирувала: тріщало сухе гілля, падали уламки скла, з приміщення лопатами вигрібали ганчір`я та уламки дерев`яних стільців, навколишні заржавілі каркаси від торговельних кіосків комунальники розпилювали та грузили на причепи тракторів. Працювали активісти деяких громадських організацій, комунальники ,члени органу самоорганізації «Сирець-1», депутат Київради Олександр Бродський зі своїми активістами та голова району Петро Пантелєєв. Мешканців, нажаль, було небагато, будемо сподіватися, що вплинула тридцятиградусна спека. Вже по обіді вимальовувалась, відносно приваблива картина, самоскид вивозив останні залишки сміття, а жінки виполювали бур`ян з прилеглих доріжок.
То ж перший крок зроблено! Попрацювали на славу! Але, це лише початок. Сподіваємось, що наступного разу до нас приєднається більше небайдужих мешканців. Пам`ятайте-у єднанні сила.


 

Фоторепортаж

Перейти до спискуВерсiя для друку