Головна  →  Новини  →  25 липня 2014

Подбайте про особисту безпеку і здоров'я, а також про безпеку та здоров'я оточуючих вас людей

Протягом І півріччя 2014 року на підприємствах Шевченківського району сталося 15 нещасних випадків, в яких потерпіло 15 осіб.
Порівняно з аналогічним періодом 2013 року спостерігається суттєве зменшення нещасних випадків з 35 до 15.
Чотири випадки виробничого характеру зареєстровано в Національному академічному театрі опери та балету України ім. Т.Г. Шевченка, два випадки - ДАХК «Артем». По одному випадку - КП «Фармація», КП по утриманню зелених насаджень Шевченківського району м. Києва, Центральний госпіталь МВС України, Державна циркова компанія України, ТОВ «Каховка Протеїн Агро», ТОВ «Енерджи Продакт», ПАТ «Київпроект», Центр монтажних послуг Державної служби охорони, ТОВ «Вісті Мас-Медіа».

На більшості підприємств нещасні випадки сталися через особисту необережність потерпілих та невиконання вимог інструкцій з охорони праці.
17.06.2014 року озеленювач КП УЗН Шевченківського району на прохання вальника дерева КП УЗН Шевченківського району надавав допомогу під час зрізання та звалювання дерева, обов'язками якого не передбачено виконання даного виду робіт, втратив рівновагу та ногою задів працюючу бензопилку, був травмований.
В Національному академічному театрі опери та балету України імені Т.Г. Шевченка та Державній цирковій компаніі України причиною нещасних випадків було професійне перенавантаження та травмування під час вистав.
На підприємствах ДАХК «Артем», КП «Фармація», Центральний госпіталь МВС України, ПАТ «Київпроект», причиною травмування стало падіння потерпілих під час пересування.
Проаналізувавши причини нещасних випадків, Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація звертається до суб'єктів господарювання району з пропозицією відповідно до ст. 14 Закону України «Про охорону праці», внести доповнення до інструкцій з охорони праці, а саме: дбати про особисту безпеку і здоров'я, а також про безпеку та здоров'я оточуючих людей в процесі виконання будь - яких робіт чи під час перебування на території підприємства.
Перейти до спискуВерсiя для друку